MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρινη Rihanna στο Madame Tussauds με ζαρτιέρες και… παλιό κούρεμα!

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds του Βερολίνου εξέθεσε χθες ένα ακόμα κέρινο ομοίωμα της Rihanna, το οποίο συνολικά ο ξένος τύπος βρήκε μια αρκετά πειστική αναπαράσταση διάσημης pop τραγουδίστριας. Η pop star παρουσιάζεται με μπλε φορμάκι, ζαρτιέρες και κόκκινο μαλλί. Ασφαλώς, θυμίζει Rihanna, σε αντίθεση με άλλα ομοιώματα, τα οποία κατά καιρούς έχουν εκτεθεί και δεν θυμίζουν σε τίποτα την διάσημη ιστορική μορφή ή διασημότητα, που υποτίθεται ότι αναπαριστούσαν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με ελληνικά sites και media, πάντως, η τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει παραδεχθεί και τον … εθισμό της στο παγωτό, έγινε έξαλλη με την εικόνα του κέρινου ομοιώματός της. Ο λόγος είναι πως την δείχνει με παλιό κούρεμα, το οποίο, πλέον, έχει αλλάξει, κάτι που θεώρησε ότι την προσβάλλει, αλλά και ότι αποτελεί ένα step back για το image της.

Με δεδομένο ότι η Rihanna αλλάζει τα κουρέματα, όσο γρήγορα αλλάζει και σουτιέν, είναι δύσκολο κάποιο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων να την προλάβει στις  στυλιστικές αλλαγές της.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η είδηση αυτή παίζει μόνο σε ελληνικά site. Από το γκουγκλάρισμα που κάναμε, δεν μπορέσαμε να την επιβεβαιώσουμε από ξένα sites. Οι αγγλόφωνοι ιστότοποι εκτιμούν ότι μοιάζει στην Rihanna το νέο κέρινο ομοίωμα της, έστω και με παλαιό κούρεμα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b