MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2η Παιδιαδρομή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το παιδί και η αγωγή του είναι το περιεχόμενο της Παιδιαδρομής, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τις 2 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από την εταιρεία Ηνίοχος Οργανωτική Α.Ε.

Monopoli Team

Στις τέσσερις ημέρες που θα διαρκέσει το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σειρά από σεμινάρια, διαδραστικά παιχνίδια και καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα σημαντικών φορέων, όπως: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Πανεπιστήμιο Αθηνών – Εργαστήριο Αστροφυσικής, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Το χαμόγελο του Παιδιού, κ.α., καθώς και των εκθετών που παρουσιάζουν σχετικά προϊόντα διατροφής, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά κ.α.

Για τους μικρούς επισκέπτες θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πλούσια δώρα, ενώ εκπλήξεις και πολλά happenings τους περιμένουν στο μεγάλο πάρτι του φεστιβάλ.

 

Φέτος, εκτός από θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και ομιλίες, θα λάβει χώρα ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών – Εργαστήριο Αστροφυσικής με φωτογραφίες της NASA  κι αναπαράσταση των πλανητών, αλλά και διαμόρφωση ενός «πλανηταρίου» από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης.

 


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 2, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου: 12.00 – 22.00

Σάββατο 3, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου: 10.00 – 22.00

 

Περισσότερες πληροφορίες και στο www.paidiadromi.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b