MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3o Ziria Music Festival

Το ξεχωριστό φεστιβάλ που διοργανώνεται την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε το καλοκαίρι!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του αξέχαστου “Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια”, που έγινε τον Αύγουστο του 2009 και του “2ου Ζήρεια Open Party” που έγινε τον Αύγουστο του 2010 και ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόϊκα.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα διήμερο με πολλές και ποικίλες μουσικές από ελληνικά συγκροτήματα και μουσικούς απ’ όλη την Ελλάδα. Το τελικό line up δεν έχει κλείσει αλλά σίγουρα θ’ ακούσουμε τους Σπυριδούλα με guest τον Δημήτρη Πουλικάκο, τους Βrothers in Plugs το γκρουπ που άνοιξε τη συναυλία των Βοn Jovi, τους εναλλακτικούς Space Blanket τους  εκρηκτικούς Τhe Bet και πολλούς άλλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, καθώς όλη η διοργάνωση γίνεται εθελοντικά και συμμετοχικά. Και αυτό είναι που κάνει αυτό το φεστιβάλ μοναδικό! Η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και η διάθεση όλων όσων συμμετέχουν να προσφέρουν τον καλύτερό τους ευατό για να περάσουν όλοι καλά.

Για όσους ενδιαφέρονται ν’ ανηφορήσουν στο βουνό, επισημαίνουμε ότι η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, υπάρχει άπλετος χώρος για parking και η τοποθεσία είναι ιδανική για free camping καθώς θα υπάρχουν όλες οι υποδομές για αυτό (καντίνα, χημικές τουαλέτες κλπ). Φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές για διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας που απέχουν μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χώρο του φεστιβάλ. 

Το πάρτυ θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Κυριακής.

To πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 26 Αυγούστου – έναρξη 19:30
Johnny Vavouras unplugged
Μέσα ξένος
Sistah Jammaroots & The Oscillators
Strawhats
Σπύρος Γραμμένος
Brothers in plugs
FlyByWire

Σάββατο 27 Αυγούστου – έναρξη 19:00
Hybrid meson
Peggy
Empty Frame
Χρήστος Γκοτσίνας – Βασίλης Σπυρόπουλος – Βαγγέλης Χάνος (experimental trio)
NoMind
Παύλος Βακατάτσης
Σπυριδούλα & Δημήτρης Πουλικάκος
The Bet

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ziriafestival.gr/
Δείτε video από τις προηγούμενες χρονιές εδώ!

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/D13qdaZw5Ak” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
Σχετικά Θέματα
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Το αναλυτικό πρόγραμμα της προφεστιβαλικής εβδομάδας
Μουσικά Νέα
Το Street Mode Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα δυνατό τριήμερο
Δράσεις
Alzheimer Festival 2025 στο ΚΠΙΣΝ: Σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με άνοια
Μουσικά Νέα
Αυτό είναι το ολοκληρωμένο line-up του Off The Hook Festival 2025
Εκδηλώσεις
Έρχεται το 6ο Αιθιοπικό Φεστιβάλ στην Κυψέλη
The Art of Life
Το BeWell Festival επιστρέφει ανανεωμένο για δεύτερη χρονιά στο ΟΑΚΑ
Cine News
Ανταπόκριση από το Καστελλόριζο και το Beyond Borders του!
The Art of Life
Το 1ο Euphoria Retreat Wellbeing Festival έδειξε τον ελληνικό δρόμο προς τη μακροζωία
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Γλυφάδας: Δωρεάν συναυλίες, προβολές και παραστάσεις δίπλα στη θάλασσα
Εκδηλώσεις
1o Kythnos DuoFest: Ένα Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ζευγαριών από την kythniale – Γέφυρες Πολιτισμού
Μουσικά Νέα
Armin Van Buuren, Boris Brejcha, Alesso: Όλοι οι λόγοι για να μην χάσεις το Primer Music Festival 2025
Μουσικά Νέα
Κορνήλιος Μιχαηλίδης: 10 χρόνια Φεστιβάλ Κουφονησίων με μια ιστορική συναυλία στην Κέρο