MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμια δράση της Levi’s για το νερό

Την παροχή βοήθειας σε 8.000 ανθρώπους που στερούνται το βασικό αγαθό του νερού έχει στόχο η παγκόσμια καμπάνια “Levi’s Legacy”.

Monopoli Team

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου η εταιρεία Levi’s εγκαινίασε τη διαδικτυακή καμπάνια “Levi’s Legacy”, λανσάροντας ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων αποκλειστικά για το facebook, με σκοπό την ένωση πάνω από 325 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως για καλό σκοπό. Η διαφημιστική καμπάνια θα προβάλλεται και στους κινηματογράφους από τις 12 Αυγούστου και τηλεοπτικά το φθινόπωρο. “ Μέσω του Facebook, ελπίζουμε να προσφέρουμε έμπνευση σε ανθρώπους που μαζί μας θα στηρίξουν το σημαντικό έργο των σημερινών πρωτοπόρων”, δήλωσε η Μπέκκα Βαν Ντάικ, παγκόσμια υπεύθυνη μάρκετινγκ της Levi’s.

Η καμπάνια της εταιρείας προβάλλει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Water.org, ο οποίος έχει σκοπό την παροχή πόσιμου νερού και την εξασφάλιση συνθηκών υγιεινής στους κατοίκους αναπτυσσόμενων χωρών. Όσοι επισκεφθούν την σελίδα της Levi’s στο facebook, αναλαμβάνουν μια “ηλεκτρονική δέσμευση” για την παροχή πόσιμου νερού σε 8.000 ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τον ίδιο σκοπό με τους φίλους τους. Η εταιρεία στοχεύει να φτάσει τις 100.000 “ηλεκτρονικές δεσμεύσεις” σε όλο τον κόσμο. Μέσω της πλατφόρμας του facebook, το brand της Levi’s θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους στηρίξουν την προσπάθειά της, να ενισχύσουν περισσότερους εμπνευσμένους πρωτοπόρους παγκοσμίως.

Το φιλμ “Levi’s Legacy” σκηνοθετήθηκε από τον Βερολινέζο Ralf Schmerberg και παρουσιάζει το ταξίδι και τα όνειρα διαφορετικών νέων ανθρώπων από όλη την Γερμανία, οι οποίοι εκφράζουν την ελπίδα τους για έναν καλύτερο κόσμο. Η ηχητική προβολή του ποιήματος “The Laughing Heart”, του Charles Bukowski, δίνει το μήνυμα για την ενίσχυση της παγκόσμιας καμπάνιας με τίτλο “Now is Our Time”. Το βίντεο τελειώνει με το παγκόσμιο μήνυμα που θέλει να μεταδώσει η Levi’s, “Go Forth”.

Για να γίνετε κι εσείς ένας από αυτούς που θα δεσμευτείτε “ηλεκτρονικά”, επισκεφθείτε την σελίδα της Levi’s στο facebook: http://www.facebook.com/levis

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b