MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Άθλοι” και διαγωνισμός από την Carlsberg

Φουσκωτό 5 μέτρων, μαθήματα κατάδυσης και ιστιοπλοΐας και δωρεάν κιβώτια Carlsberg, στον διαγωνισμό της γνωστής μάρκας μπύρας.

Monopoli Team

Η νέα ελληνική καμπάνια της μπύρας Carlsberg βρίσκεται ήδη στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες. Στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook,  www.facebook.com/Carlsberg, η Carlsberg διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό, προσκαλώντας τους φίλους της να διεκδικήσουν ένα φουσκωτό 5 μέτρων, μαθήματα κατάδυσης και ιστιοπλοΐας αλλά και δωρεάν κιβώτια Carlsberg για να επιβραβεύουν τους εαυτούς τους ή και τους φίλους τους για τους δικούς τους μικρούς ή μεγάλους καθημερινούς Άθλους. Επιπλέον, μέσω του Twitter, η μπύρα Carlsberg στη σελίδα της www.twitter.com/Carlsberg
Greece, ενημερώνει τους φίλους της για τα νέα της αλλά και τα καλοκαιρινά parties που διοργανώνει.

Η επικοινωνιακή καμπάνια της εταιρείας σημειώνει: “Όταν καταφέρνεις να πετύχεις το στόχο σου, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες ή όταν απλά δείχνεις θάρρος, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, τότε αυτό είναι Άθλος! Και επειδή οι Άθλοι πρέπει να επιβραβεύονται το “That Calls for a Carlsberg” αποτελεί το νέο motto για όλους όσους επιτυγχάνουν τους στόχους τους και επιβραβεύουν τον εαυτό τους, γιατί τότε «η Carlsberg έχει καλύτερη γεύση, όταν την αξίζεις”.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b