MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Morrissey εναντίον κρεατοφάγων!- Συγκρίνει το μακελειό στη Νορβηγία με τις σφαγές στα κοτόπουλα!

Το μίσος του Morrissey για τους κρεατοφάγους και την κρεατοφαγία είναι τόσο ακραίο, που έχει πάρει διαστάσεις ανεκδότου. Περιστατικά ενδεικτικά της απέχθειας του frontman των Smiths στην κρεατοφαγία έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις στήλες του μουσικού τύπου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O εκκεντρικός Moz για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τον εαυτό του σε συναυλία του στην Πολωνία την προηγούμενη Κυριακή, όταν σύγκρινε το μακελειό του Μπρέιβικ στη Νορβηγία με αυτά που παθαίνουν τα ζώα από διάσημες αλυσίδες έτοιμου φαγητού.

Συγκεκριμένα, ο Morrissey κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στο κοινό, είπε :
“Όλοι ζούμε σε ένα δολοφονικό κόσμο, όπως τα γεγονότα στη Νορβηγία κατέδειξαν. Αν και τα γεγονότα στη Νορβηγία δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που συμβαίνει στα McDonalds και Kentucky Fried Shit κάθε μέρα.”

Η μικρή αυτή ομιλία του Morrissey έχει ξεσηκώσει τη μήνη ακόμα και οπαδών του στο twitter αλλά και σε διάφορα site ανά τον κόσμο. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ο star είχε χαρακτηρίσει τους Κινέζους “υπανθρώπους” σχετικά με τη κουλτούρα φαγητού τους περί των ζώων.

Επίσης, πολλές φορές ο Morrissey έχει σταματήσει συναυλίες του, επειδή του μύρισε ψητό κρέας από καντίνα στον γύρω χώρο. Οι κακές γλώσσες λένε, πως μια φορά, όταν μύρισε ψητό, είχε δηλώσει το … αμίμητο: “Εύχομαι το κρέας αυτό να είναι ανθρώπινο.”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b