MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η εταιρία του Γ. Αγγελάκα διακόπτει τη συνεργασία της με την ΕΜΙ

Από φέτος, η Alltogethernow, εταιρία του Γιάννη Αγγελάκα σταματά την συνεργασία της με την ΕΜΙ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και την απόσυρση της δισκογραφίας της από την εν λόγω εταιρία και την διανομή και έκδοσή τους από την ίδια την Alltogethernow.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δίσκοι της Alltogethernow, νέοι και παλιότεροι αλλά και κάποιες διανομές, θα είναι πλέον σύντομα διαθέσιμοι για πώληση, χονδρική και λιανική αλλά και σε «download» μορφή από το site της εταιρίας, www.alltogethernow.gr . Οι δύο πρώτες επανεκδόσεις , «Ο Χαμένος τα παίρνει όλα» σε αναβαθμισμένη επανέκδοση και το πολυαναμενόμενο «Εν Πλώ» είναι ήδη καθ’ οδόν με ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας την 2 Ιουλίου στο Alltogethernow party στο TerraVibe Park.
Όπως γράφει και ο Γιάννης στην εισαγωγική σελίδα του site:

“Γειά σας παιδιά,

Η Alltogethernow με αυτό το site μπαίνει σε μια νέα εποχή απόλυτης πλέον ανεξαρτησίας. Σε πείσμα των καιρών ανανεώνεται, εξελίσσεται και απλώνεται αναλαμβάνοντας μόνη της και την διανομή των έργων της, μακριά από δισκογραφικές εταιρίες και κεντρικά δίκτυα διανομής. Ερχόμαστε έτσι σε απευθείας επαφή με τους ακροατές μας και τους φίλους μας ανοίγοντας ένα καινούργιο κανάλι επικοινωνίας όπου η χαρά της δημιουργίας και η ευχαρίστηση της ακρόασης θα συμβαίνουν με φυσικότητα και αλληλοσεβασμό. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε. Ας το κάνουμε Alltogethernow.

Καλή μας επιτυχία!”

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/hhZ0FnuFQDw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b