MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ark Festival στη Θεσσαλονίκη – Πρόγραμμα συναυλιών

Το ARK Festival στρέφει την πυξίδα του αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, στις 28 και 29 Ιουνίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το Festival επιστρέφει στην πόλη από όπου ξεκίνησε πριν 15 περίπου χρόνια, έπειτα από την περσινή του επιτυχία στην Αθήνα. Γυρίζει στη Θεσσαλονίκη με την ίδια πανηγυρική διάθεση και την πρόθεση να καταρρίψει κάθε υποψία ελιτισμού και θα προσπαθήσει να μοιραστεί με το κοινό της πόλης τη σπουδαία εμπειρία που δημιούργησε πέρσι. Το ARK Festival της Θεσσαλονίκης μένει πιστό στη φιλοσοφία του φεστιβάλ και φιλοξενεί καλλιτέχνες που αντιστέκονται στην ομογενοποίηση και τις ευκολίες της “άμεσης κατανάλωσης”.

 

“Σημαιοφόροι” της πρώτης του μέρας θα είναι οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το πλέον ακριβοθώρητο ελληνικό συγκρότημα, και οι Maraveyas Ilegal και κλείνει τη δεύτερη μέρα του με τη Μόνικα και την μπάντα-θρύλο της πόλης, τους Xaxakes, σε ένα άτυπο encore της καταπληκτικής τους περσινής εμφάνισης στο Γκάζι.

Ενδιάμεσα, η πολυσυζητημένη, ταλαντούχα και τόσο φορτωμένη με τις προσδοκίες όλων μας “νέα γενιά” της ελληνικής μουσικής τοποθετείται στο προσκήνιο, με τους Burger Project να (επ)αναλαμβάνουν το ρόλο τους ως φίλων του ARK Festival και παράλληλα το φεστιβάλ να εμπλουτίζεται υποδεχόμενο για πρώτη φορά τον Πάνο Μουζουράκη, το Λεωνίδα Μπαλάφα, τους Imam Baildi, τους Ska Bangies και τους 63 High.

 

Μότο του Festival είναι: “ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.”

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:


Τρίτη 28 Ιουνίου

 Χειμερινοί Κολυμβητές

Μaraveyas Illegal

Πάνος Μουζουράκης

Λεωνίδας Μπαλάφας

SKA BANGIES

 

Τετάρτη 29 Ιουνίου

 Monika

XAXAKES

The Burger Project

ΙΜΑΜ BAILDI

63 HIGH

To ταμείο θα ανοίξει στις 16.30
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.00
Οι συναυλίες ξεκινούν στις 18.00

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Τρίτη 28 Ιουνίου συνεχίζεται μέχρι τις 15:00 την ίδια μέρα. Από τις 16:30 και μετά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στο ταμείο της Μονής Λαζαριστών.
Η προπώληση για την Τετάρτη 29 Ιουνίου συνεχίζεται κανονικά.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC – IANOS – www.ticketservices.gr  – TAMEIA ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

*** ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ***

  ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:

Στην οδό Κολοκοτρώνη όπου βρίσκεται η Μονή Λαζαριστών έρχεστε από την οδό Λαγκαδά. μέσω της οδού Ακριτών, μπροστά από την κύρια είσοδο του στρατοπέδου Παύλου Μελά. Από το λιμάνι, μέσω της λεωφόρου Δενδροποτάμου και της οδού Ακριτών. Από τις ανατολικές περιοχές, μέσω της περιφερειακής οδού.
Η Μονή Λαζαριστών διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης 150 αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη και η στάθμευση κοστίζει για τις τρεις πρώτες ώρες 3€. Επίσης υπάρχει ελεύθερος ανοικτός χώρος στάθμευσης πίσω από την Μονή Λαζαριστών.

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ:

Αρκετά λεωφορεία σταματούν κοντά στη Μονή Λαζαριστών πάνω στην οδό Λαγκαδά (στάση στρατόπεδο Παύλου Μελά): 18 (Άγιοι Aνάργυροι), 27 (Σταυρούπολη-Πανεπιστήμιο), 38 (N. Eυκαρπία-ΟΣΕ), 56 (Ωραιόκαστρο-ΟΣΕ). Το λεωφορείο 34 (Άνω Ηλιούπολη- Πλατεία Αριστοτέλους) επίσης σταματάει κοντά.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b