MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Λίγο Ακόμα

Η χοροθεατρική παράσταση “Λίγο Ακόμα” ανεβαίνει από την περαματική σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Monopoli Team

Στο κατώφλι ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, δεκατρείς άνθρωποι συναντιούνται σε ένα «δωμάτιο ευχών», προσπαθώντας να κερδίσουν λίγο χρόνο για τις επιθυμίες τους που δεν εκπληρώθηκαν ακόμα. Ομαδικά, αλλά και ατομικά ο καθένας, προσπαθούν να διεκδικήσουν εκ νέου, μέσω μίας νέας γλώσσας, το δικαίωμα στην εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

 

Ο χορογράφος Φώτης Νικολάου και ο ηθοποιός Θανάσης Γεωργίου συν-σκηνοθετούν ένα χοροθεατρικό έργο πλαισιωμένοι από μια ομάδα νεαρών ερμηνευτών της Πειραματικής Σκηνής του ΘΟΚ. Πιστός στις υπαρξιακές αναζητήσεις του, ο χορογράφος παρακινεί το θίασο σε μια συνάντηση του λόγου με την κίνηση – μια εκ βαθέων σκηνική κατάθεση που επιθυμεί να συγκινήσει το κοινό με την αμεσότητά της.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Έρευνα – Συρραφή κειμένων: Θανάσης Γεωργίου, Φώτης Νικολάου
Χορογραφία: Φώτης Νικολάου
Διασκευή – Ενορχήστρωση – Διδασκαλία τραγουδιών: Νίκος Ευαγγέλου
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου
Φωτισμοί: Γιώργος Λάζογλου
Συμμετέχει ο Νίκος Ευαγγέλου στο πιάνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Συρραφή κειμένων: Θανάσης Γεωργίου, Φώτης Νικολάου
Σκηνοθεσία: Θανάσης Γεωργίου, Φώτης Νικολάου


Παίζουν: Ηθοποιοί: Θανάσης Δρακόπουλος, Μυρτώ Κουγιάλη, Κατερίνα Λούρα, Πάνος Μακρής, Λέα Μαλένη, Χρίστος Νικολάου, Νιόβη Χαραλάμπους. Χορευτές: Αντώνης Αντωνίου, Ριαλένα Νικοδήμου, Αλεξία Περδικάκη, Φωτεινή Περδικάκη, Φώτης Νικολάου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b