MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

MTV movie awards 2011: Άγριο χούφτωμα on stage!

Έχουν ξεφύγει τελείως αυτοί οι Αμερικάνοι super stars! Αυτό φάνηκε στα MTV movie awards 2011 όταν βγήκαν οι Justin Timberlake και η Mila Kunis για να παρουσιάσουν ένα βραβείο κι άρχισαν το “μπαλαμούτι” πάνω στην σκηνή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Oι δύο συμπρωταγωνιστές στο “Friends with benefits» (όπου παίζουν τους fuck-buddies) να μας τονίζουν ότι δεν τα έχουν και να μας λένε πόσο τελείως «πλατωνική» είναι η σχέση τους. Και για να μας αποδείξουν του λόγου το αληθές, προχωρούν σε άγριο χούφτωμα επίμαχων σημείων! (video)

Ως προς την παραγωγή των MTV movie awards, ακόμα μια φορά οι Αμερικάνοι απέδειξαν ότι ξέρουν να οργανώνουν βραβεία! Έξυπνα, έως και άκρως προσβλητικά αστεία των παρουσιαστών εναντίον των stars, τα οποία αν λέγονταν στην Ελλάδα από κάνα Λάκη, θα άρχιζε πάλι η κουβέντα για τα όρια της σάτιρας. Φοβερός ρυθμός, εκπληκτικά σκηνικά, πανέμορφα πρόσωπα.

 

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι πρέπει να απαγορεύεται στο κοινό να ψηφίζει! Μόνο σε έναν διαγωνισμό που το κοινό ψηφίζει θα έχανε η Νάταλι Πόρτμαν του Black Swan το βραβείο καλύτερου γυναικείου ρόλου από την πρωταγωνίστρια του Twilight την Κρίστεν Στιούαρτ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ίδιο το Twilight κέρδισε το Black Swan στο βραβείο καλύτερης ταινίας!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ψυχολογικό θρίλερ του Αρανόφσκι απέχει παρασάγγας σε καλλιτεχνική ποιότητα από ένα εμπορικό ρομάνς με βρικόλακες. Όμως, αυτό είναι κάτι που τα δεκαπεντάχρονα του MTV δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν.

Θα μου πείτε ότι το δημοψήφισμα είναι η μέγιστη έκφραση της δημοκρατίας. Φαίνεται, πάντως, πως στην τέχνη η πολλή δημοκρατία δεν κάνει καλό.

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”359″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xj4x6l” ]
Justin Timberlake and Mila Kunis grope each other! by itnnews

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b