MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Δεν τα φάγαμε μαζί” ένα τραγούδι αφιερωμένο στον αντιπρόεδρο (video)

O συνθέτης και σκηνοθέτης Κώστας Γάκης τα «χώνει» στον Πάγκαλο… τραγουδώντας (video)

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η δήλωση του Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» ήταν η ατάκα της χρονιάς. Ήδη ο κόσμος είχε φορτώσει με τους πολιτικούς, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ήρθε κι η ρήση του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως και το πράγμα ξέφυγε.

Αυτό το κύμα οργής εναντίον της δήλωσης Πάγκαλου ήρθε να μελοποιήσει ο πολυσύνθετος καλλιτέχνης Κώστας Γάκης (σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, στιχουργός, ποιητής, χορευτής, συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής κ.α.), δημιουργός της σούπερ σέξι φετινής παράστασης «Δε μιλάμε γι’ αυτά» και μόνιμος συνεργάτης του Βασίλη Μαυρογεωργίου, γνωστού μας από την «Κατσαρίδα» και το «Μια τεράστια έκρηξη». Και χρησιμοποιεί τον δίαυλο του Youtube, που αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές για να πεις ό,τι θέλεις μέσα από το βίντεό σου.

 

Για να είμαστε απολύτως ορθοί, πρέπει να πούμε ότι ο Κώστας Γάκης δηλώνει πως δεν αναφέρεται σε κάποιο πραγματικό πρόσωπο. «Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στο σεβάσμιο αντιπρόεδρο της διαγαλαξιακής ενώσεως φαφλατάδων», δηλώνει, τονίζοντας πως οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι συμπτωματική. Όμως νομίζω, πως μόλις ακούσετε το τραγούδι θα καταλάβετε ότι ο «ποιητής» δεν λέει ακριβώς την αλήθεια.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b