MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Τα 12 Κουπέ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένα νέο βαγόνι, το NEW WAGON στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ ανοίγει η Τατιάνα Λύγαρη σε νέους καλλιτέχνες εγκαινιάζοντας για ένα 10ημερο καθημερινά από 5 έως 15 Μαΐου στις 20.30 μια γιορτή τεχνών στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Νέοι δημιουργοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, χορογράφοι, χορευτές, μουσικοί, εικαστικοί, artists performers εμπνέονται από τα αυθεντικά, γυμνά, πατιναρισμένα από το χρόνο 12 Κουπέ του NEW WAGON και δημιουργούν σ’ αυτά τα δικά τους καλλιτεχνικά projects σ’ ένα διαφορετικό σε είδος, ύφος και θεματολογία κυλιόμενο πρόγραμμα 4 ωρών.

Οι θεατές, σε ομάδες του ενός έως πέντε ατόμων σε κάθε παράσταση, μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν διαδραστικές performances 4΄ έως 44΄ λεπτών, με ήχο ή χωρίς ήχο, με κείμενο ή χωρίς κείμενο, με ή χωρίς ηθοποιούς αλλά και να περιηγηθούν στα υπόλοιπα βαγόνια του Τρένου ανακαλύπτοντας εικαστικές εγκαταστάσεις ή να «αράξουν» για ένα ποτό στην αποβάθρα του σταθμού παρακολουθώντας μουσικά happenings, τα οποία θα εκτυλίσσονται παράλληλα με τις παραστάσεις.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες στα «12 Κουπέ» είναι: οι Θεατρικές Ομάδες Alma Libre, Amesa, Γουρούνια με Φτερά, Οι 5 Ταξιδιώτες, Καλ/τεχνική Ομάδα Contra TEMPO, Ομάδα VOID, Χοροθεατρική Ομάδα ΠΙΝΕΖΑ και οι Σ. Γαλανάκη με τη Λ. Μάνδαλη, Απ. Θηβαίος, Οδ. Ι. Κωνσταντίνου με τη Γ. Νεοφύτου και τον Κλείτορα, Ηλ. Μοσχοϊτόπουλος με τον Γ. Φυρό και τη Χρ. Θεοδώρου, Μ. Παπαχρήστου, Ανδρ. Πασιάς.

Στα παράλληλα μουσικά happenings και τις εικαστικές εγκαταστάσεις συνεργάζονται οι: Κ. Γάκης, Αντ. Κουράκου, Κ. Κώσταινα, L.G.R, Σ. Παπαδημητροπούλου, PRAKTORAS.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη και ο κάθε θεατής, ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα αντί εισιτηρίου, μπορεί να προσφέρει «ό,τι επιθυμεί». Είναι όμως απαραίτητη η προμήθεια κουπονιού εισόδου πριν από την έναρξη του κάθε project λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων των κουπέ.

Έναρξη διανομής κουπονιών εισόδου για τα projects της κάθε ημέρας από 8 μ.μ.  – Μέγιστος αριθμός κουπονιών εισόδου ανά άτομο/ανά ημέρα: 4.

Πληροφορίες
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το  Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ.
Τηλ: 210-5298922 / 6937-604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας : 10.00–14.00 & 18.00–22.00

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Medea’s Children: Ο Μίλο Ράου φέρνει στην Πειραιώς 260 ένα έργο για τη βία και την απώλεια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Το “MOTHERS” της Marta Górnicka στη Μικρή Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Ρόσμερσχολμ: Ο Γιάννης Χουβαρδάς επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Θέατρο Τέχνης με Ίψεν
ΘΕΑΤΡΟ
Οικογένεια Τσεκμέ, του Τόλη Παπαδημητρίου στο Θέατρο Κήπου
Θεατρικά Νέα
Ο Πίνακας: Το ανατρεπτικό έργο του Ernesto Caballero τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ψυρρή
Θεατρικά Νέα
Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα: Ο Θέμης Πάνου σε έναν ιδιαίτερο μονόλογο στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Άρμιν Χόκμι: Ο Ιρανός χορογράφος αναβιώνει το απαγορευμένο “Shiraz” στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώνεται σε «Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο Πτι Παλαί
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κρατικό Balletto di Milano με την Carmen στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λυσιστράτη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη, για μια μοναδική παράσταση στον Λυκαβηττό