MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Φύλλα της

Μετά την επιτυχημένη πορεία της παράστασης στις αρχές της σαιζόν στο Επί Κολωνώ αλλά και στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Ούγκα Κλάρα, επιστρέφει στην σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ για 10 παραστάσεις, από 20 Μαΐου έως 18 Ιουνίου.

Monopoli Team

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και ερμηνεύει η Λίλα Καφαντάρη.

 

Μια γυναίκα κάνει τον απολογισμό της. Απολογισμό επιθυμιών, σχέσεων και χωρισμών. Μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα μπορούσε να ζει ανάμεσά μας, να είναι μία από εμάς, αλλά ίσως και όχι…

Η Λίλα Καφαντάρη μετά από χρόνια, επιστρέφει στο θέατρο με ένα μονόλογο δυνατών συγκινήσεων. Μια επιστροφή τολμηρή, βαθιά εσωτερική και υπαρξιακή. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης οδηγεί τη Λίλα Καφαντάρη σε αυτό το ταξίδι δημιουργώντας μια παράσταση που βασικά συστατικά της είναι ο ηθοποιός και το κείμενο.

 

Το έργο: Ο μονόλογος Φύλλα της είναι έργο του Ανδρέα Φλουράκη, ενός συγγραφέα βραβευμένου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το «Φύλλα της»  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας με πρωταγωνίστρια τη Λυδία Φωτοπούλου. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το έργο συζητήθηκε αρκετά. Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης δίνει τη δική του ερμηνεία στο έργο, με μια παράσταση ατμοσφαιρική, μεστή και ανθρώπινη.

Με στιγμές ανάλαφρες αλλά και κάποιες άλλες πιο δραματικές, η παράσταση μεταφέρει το θεατή σε μια δυνατή ατμόσφαιρα, σε ένα ανθρώπινο, ειλικρινές ταξίδι εσωτερικότητας και συναισθημάτων…

 

Σκηνικά: Γιώργος Χατζηνικολάου

Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Τζιάλλα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ανδρέας Φλουράκης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης


Παίζουν: Λίλα Καφαντάρη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b