MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kids in the kitchen στο The Mall Athens

Από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου, το The Mall Athens μεταμορφώνεται σε μια τεράστια κουζίνα και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να ανακαλύψουν τον κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Monopoli Team

Στον ιδιαίτερο χώρο, που έχει μετατραπεί σε μια ξεχωριστή κουζίνα, στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν, με τη βοήθεια επαγγελματιών chef, τα δικά τους φαγητά και γλυκά, και στη συνέχεια να τα απολαύσουν παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους.

 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες που συνδυάζουν τη γεύση με τη δημιουργικότητα θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, στο επίπεδο 0. Παιδιά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη γλυπτικής επάνω σε πραγματικά φρούτα και λαχανικά, αλλά και να κατασκευάσουν οι ίδιοι νόστιμα έργα τέχνης!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν και στη ζωγραφική, σχεδιάζοντας τα δικά τους, ξεχωριστά σουπλά. Τέλος, εντυπωσιακές ζογκλερικές επιδείξεις με αληθινά φρούτα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα τους προσκαλέσουν να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τις ικανότητές τους!

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b