MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δώρα αγάπης από την P&G

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρία P&G δώρισε 160.000 προϊόντα σε 20.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη και που ο κόσμος υπέδειξε

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της ενέργειας, η P&G δημιούργησε την τηλεφωνική γραμμή «P&G Μαζί», όπου ο καθένας μπορούσε να τηλεφωνήσει και να προτείνει κάποιον που είχε ανάγκη. Η P&G ανέλαβε όλα τα άλλα. Να συσκευάσει τα «πακέτα αγάπης» με τα προϊόντα της και να τα στείλει στην πόρτα των ανθρώπων που τα χρειάζονται.

Η ανταπόκρισή  ήταν εντυπωσιακή. Τα στοιχεία των 20.000 οικογενειών συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες μόλις μέρες και η αποστολή των πακέτων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

Υπενθυμίζουμε ότι η η P&G διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια καταναλωτικών προϊόντων που περιλαμβάνουν γνωστά brands όπως τα Tide®, Ariel®, Pampers®, Always®, Essex®, Pantene®, Gillette®., κα. Η Εταιρεία παράγει και εμπορεύεται περισσότερα από 300 προϊόντα σε 180 χώρες ενώ απασχολεί περίπου 135.000 εργαζομένους σε 80 χώρες. 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b