MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανανέωση και διαγωνισμοί στη νέα ιστοσελίδα της Αίγλης Ζαππείου

Νέα με γαστρονομικό ενδιαφέρον, ό,τι καινούργιο από τα μενού των εστιατορίων, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές, καθώς και διαγωνισμοί, σας περιμένουν στην νέα ιστοσελίδα www.aeglizappiou.gr.

Monopoli Team

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που ξεκινά τον Ιανουάριο και κερδίστε :

  • 10 δείπνα για 2 άτομα στο, δύο φορές βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, εστιατόριο Cibus, σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα 
  • 10 γεύματα στο all day food & café Lallabai για 2 άτομα
  • 50 εισιτήρια για τα Village Cinemas

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής newsletter (http://www.aeglizappiou.gr/newsletter.html)

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά στο καθαρά γαστρονομικό μέρος, ο chef του εστιατορίου Cibus, Δημήτρης Δημητριάδης, σας προτείνει το πιάτο του μήνα, που συνοδεύεται από τη συνταγή του. Αυτό τον μήνα προτείνεται χοιρινό μαγειρεμένο με δύο τρόπους: Φιλέτο ψητό με κρούστα λιαστής τομάτας και πανσέτα ψημένη σε κενό αέρος με μυρωδικά και λάχανο μπρεζέ. Ο sommelier Μάρκος Μάρκου σας συμβουλεύει για την ιδανική επιλογή κρασιού, αναφέροντας τις διακρίσεις για την κάθε ετικέτα που επιλέγει και τα χαρακτηριστικά της. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το γλυκό του μήνα, με αναλυτικές πληροφορίες για τα υλικά αλλά και τον τρόπο εκτέλεσης της συνταγής του: Mousse Σοκολάτα – Κάστανο, με σάλτσα Σοκολάτας.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/_fnJ1IpGAo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b