MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Στην Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι

Μετά τις επιτυχημένες περσινές παραστάσεις στο θέατρο Χώρα και την περιοδεία στην περιφέρεια, το έργο συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Bios, από τις 4 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Στις παρυφές μιας πόλης, σε κάποια χώρα της Δύσης, συναντιούνται ένας ντήλερ ικανός να πουλήσει οπωσδήποτε κάποιο πράγμα κι ένας υποψήφιος πελάτης που ισχυρίζεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει κάτι. Έτσι αρχίζει μια μονομαχία λόγου και επιχειρημάτων για το δίκαιο του καθενός. Ένα παζάρι για το ποιος θα υποχωρήσει πρώτος. Ένα κωμικό παιχνίδι πάνω στην έννοια της Αγοράς, που θα φτάσει μέχρι τα πρόθυρα πολέμου…

Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών αναλαμβάνει να ανεβάσει το έργο του Bernard-Marie Koltes ως μια τραγικωμωδία της Αγοράς. Αντικείμενο προς πώληση δεν υπάρχει αλλά δεν έχει και σημασία, αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι, αυτό που δίνει νόημα στον κόσμο είναι η συναλλαγή και η διαιώνισή της ως γενεσιουργός δύναμη της ανάπτυξης. Το έργο σκηνοθετεί για δεύτερη φορά μετά το 2005 (Βερολίνο, Θέατρο ΒΑΤ) ο Ανέστης Αζάς.

Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνογραφία- Κοστούμια: Ελένη Στρούλια
Δραματουργική συνεργασία: Παναγιώτα Κωνσταντινάκου
Φωτισμοί: Ανέστης Αζάς, Ελένη Στρούλια
Φωτογραφίες: Χρήστος-Σταύρος Βλαχάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Bernard-Marie Koltes
Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς


Παίζουν: Άρης Τσαμπαλίκας, Στάθης Κόκκορης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b