MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δώρα από κάβα, με ένα κλικ!

Η ηλεκτρονική κάβα του House of Wine σας “λύνει τα χέρια” για τις επισκέψεις σας σε εορτάζοντες αυτές τις μέρες, με αρκετές ετικέτες ποτών και κρασιών σε προσιτές τιμές, αναλαμβάνοντας να τα στείλει στον χώρο σας, με ένα κλικ!

Monopoli Team

Μιάς και η εποχή ενδείκνυται για γιορτινές εκπλήξεις, μια πολύ καλή πρόταση για ένα προσωπικό ή και επαγγελματικό δώρο είναι το καλό κρασί. Κάντε τις δικές σας επιλογές και διαλέξτε συσκευασία ή επιλέξτε κάποια έτοιμη σύνθεση. Το House of Wine αναλαμβάνει να στείλει το δώρο σας εντός και εκτός Ελλάδος, με ασφάλεια και συνέπεια.

Mερικές από τις επιλογές του House of Wine:

  • Δώρα
  • Δύο φιάλες από το Boutique οινοποιείο Σγουρίδη – μια φιάλη Σίγμα λευκός και μια Ερυθρός σε πρακτική τσάντα μεταφοράς 2 φιαλών.
  • Δύο φιάλες Mouton Cadet Reserve από το Μπορντώ – μία ερυθρός και μια λευκός – σε εντυπωσιακό κουτί “Εφημερίδα”.
  • Δύο φιάλες Αμέθυστος Λευκός και δυο φιάλες Αμέθυστος Ερυθρός σε εντυπωσιακή μοντέρνα κόκκινη τσάντα.
  • Μια Σαμπανια Ayala Majeur Brut, μια φιάλη Château Tanesse Ερυθρός, μια φιάλη Château Tanesse Λευκός και μία φιάλη Cabernet D’ Anjou Ροζέ σε μοντέρνα σαμπανιέρα INOX.
  • 5 Φιάλες απο το boutique οινοποιείο του κτήματος Παύλου – 2 ΚΑΠΠΑ Ρ11 Λευκός, 2 ΚΛΗΜΑ 100% Ερυθρός και 1 ΚΑΠΠΑ Ρ35 Ροζέ – σε εντυπωσιακή, μοντέρνα τσάντα από φλοιό τροπικού δέντρου.

Μπορείτε να πληρώσετε είτε μετρητοίς με τη παράδοση (αντικαταβολή), είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με πιστωτική κάρτα ή με PayPal. Για πληρωμές με πιστωτική κάρτα άνω των 150€ κάντε την αγορά σας σε 3 άτοκες δόσεις, και για αγορές άνω των 300€ σε 6 άτοκες δόσεις. Για αγορές άνω των 60€ εντός Αττικής η αποστολή γίνεται δωρεάν, το αργότερο εντός 5 ημερών.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 801-111-9463 ή 210-6773315, ενώ μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το House of Wine χωρίς κόστος αποστολης.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/_fnJ1IpGAo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b