MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL: Ο άρτος είναι concept!

Άνοιξε πρόσφατα στον Γέρακα, και εκτός από προϊόντα άρτου, προσφέρει ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις για όλη την ημέρα.

Monopoli Team

Tο πρώτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL άνοιξε πρόσφατα στον Γέρακα. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ποικίλων γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ. Το νέο κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμο γλυκό  αλλά και σπιτικό φαγητό από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Γιάννη Τζελέπη. Παράλληλα, στα ράφια του βρίσκει κανείς τα προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, αλλά και μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων ειδικής διατροφικής αξίας που εισάγει στην αγορά για πρώτη φορά η ΒΕΝΕΤΗ. Οι γευστικές προτάσεις του ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL περιλαμβάνουν το «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία άρτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, υπηρεσίες catering και συσκευασμένα προϊόντα με αγνά υλικά.

Η ΒΕΝΕΤΗ φέρνει στα ράφια του νέου καταστήματος χωριάτικα ψωμιά από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία, σπέσιαλ παραδοσιακά ψωμιά από πολλές περιοχές της Ελλάδος, μαύρα ψωμιά από Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία, πολύ μεγάλη ποικιλία από μπαγκέτες, μεγάλη ποικιλία πίτσας από την Ιταλία, μεγάλη ποικιλία προϊόντων πρωινού, αλμυρά και γλυκά με προϊόντα από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής-ζαχαροπλαστικής από Ιταλία-Γαλλία-Αμερική-Ελλάδα-Λίβανο και άλλες περιοχές της Ανατολής, παξιμάδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μεγάλη ποικιλία καφέ, ροφημάτων και gelateria.

Επίσης στο ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL ο καταναλωτής μπορεί κάθε μέρα να επιλέξει από τα 10-12 διαφορετικά πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις  πλούσιες φρέσκες σαλάτες που προετοιμάζει καθημερινά ο Γιάννης Τζελέπης, μόνιμος συνεργάτης του ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL και διακεκριμένος σεφ που μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 2 Χρυσούς Σκούφους και έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας.

 

Επιπλέον, και με στόχο την ισορροπημένη διατροφή, η ΒΕΝΕΤΗ δημιούργησε  μια σειρά 12 νέων αρτοσκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας, στοχευμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε καταναλωτή που ενδιαφέρεται για την υγεία του. Tα νέα αρτοσκευάσματα είναι τα εξής:

  • Keimiling Brot

Ολικής άλεσης με φυτικές στερόλες

  • Glyx Brot

Σίκαλης, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη

  • Προ-Κορν Μαύρο

Πλούσιο σε ασβέστιο, πηγή σιδήρου, φωσφόρου και μαγνησίου

  • Kornsteak Brot

Πολύσπορο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

  • Ωμέγα 3

Πλούσιο σε Ω3 λιπαρά, φυλλικό οξύ και φυτικές ίνες

  • Φραντζόλα Αθλητών 

Πολύσπορο με βιταμίνη Ε, ασβέστιο και μαγνήσιο

  • Βιταμινούχο Καρβέλι

Καρβέλι με σίδηρο, πλούσιο σε φυλλικό οξύ και Β12

  • Φόλβεν Μπροτ

Πολύσπορο, πλούσιο σε φυτικές ίνες

  • Ανάλατη γερμανική φραντζόλα

Φραντζόλα σίκαλης, ολικής άλεσης, χωρίς προσθήκη αλατιού

  • Μπομπότα

Mε καλαμποκάλευρο και προζύμι

  • Καρυδόψωμο καρβέλι

Πολύσπορο με σίκαλη και καρύδι

  • Ελαιόψωμο χειροποίητο

Με τη διατροφική αξία της ελιάς

 

Το κατάστημα του Γέρακα είναι το πρώτο μιας ολιγάριθμης σειράς καταστημάτων που θα αναπτυχθούν στον νομό Αττικής.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b