MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ

Η θεατρική ομάδα NAMASTE παρουσιάζει στο θέατρο Προσκήνιο, από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, το δημοφιλές έργο της Πατρίτσια Χάισμιθ, σε θεατρική μεταφορά της Φίλις Νέιτζι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου.

Monopoli Team

Ο Τομ Ρίπλεϊ, ο αινιγματικός ήρωας του αριστουργήματος της Πατρίτσια Χάισμιθ μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί του, μέσα από τα δικά του μάτια, σ’ ένα ταξίδι ζωής…

 

Ο Τομ Ρίπλεϊ είναι μια προσωπικότητα εγκλωβισμένη σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και σε μια προβληματική ζωή. Μαγεύεται από τη λάμψη και την έντονη προσωπικότητα του Ντίκυ και θέλει να γίνει ο Ντίκυ, στη θέση του Ντίκυ.

Ο φόβος είναι κάτι ανύπαρκτο γι’ αυτόν. Πιστεύει ότι όπου υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει εξέλιξη. Όμως τα γεγονότα σιγά – σιγά τον πνίγουν. Θέλει να τα μαζέψει όλα σε ένα μπαούλο και να τα πετάξει στη θάλασσα. Η θάλασσα, το νερό καθαρίζει τα πάντα… Εκτός από τις προσωπικές του ερινύες.

 

Θεατρική μεταφορά: Phyllis Nagy

Απόδοση – Διασκευή: Δημήτρης Γιώτης

Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική επιμέλεια: Μαρτίν Κριθαρά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Patricia Higsmith
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος


Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης, Βίκυ Μαραγκάκη, Στέλιος Κρητικός, Περικλής Μοσχολιδάκης, Μάκης Αρβανιτάκης, Δήμητρα Ζέρβα, Μαρία Εγγλεζάκη, Στέφανος Κακαβούλης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b