MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Γιορτή” προσφορών και bazaar!

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά αντικείμενα, καλλυντικά κ.ά., σε συμφέρουσες τιμές.

Monopoli Team

Tο Σάββατο 20 Νοεμβρίου από τις 6 το απόγευμα, το κατάστημα γυναικείας ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, Favela (photo), μας προσκαλεί σε πάρτυ επ’ ευκαιρία των πρώτων του γενεθλίων. Το πάρτυ περιλαμβάνει προσφορές με τιμές μειωμένες κατά 20%, μουσική, cocktails, αλλά και ένα boyfriend’s corner, με την «προχωρημένη» συλλογή People!

Διεύθυνση: Σκουφά 71Α, Κολωνάκι

 

Το bazaar Be Younique θα διαρκέσει δύο μέρες (20 και 21 Νοεμβρίου), και ώρες από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, κατά τις οποίες 27 δημιουργοί θα εκθέσουν τα έργα τους προς πώληση.Τα εκθέματα περιλαμβάνουν πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, τσάντες, ρούχα και παπούτσια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, σαπούνια, βιολογικά καλλυντικά και λάδια, σπιτικά γλυκά, κεριά, φωτογραφίες κ.ά. Την Κυριακή θα βρεθεί εκεί και η συγγραφέας του βιβλίου (για παιδιά και όχι μόνο) «Ο πλανήτης που χαμογελά».
Διεύθυνση: Nouvelle Decadence – Εμμανουήλ Μπενάκη 87

 

Ο Σύλλογος Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», οργανώνει την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, και ώρες 10:00-20:00, φιλανθρωπικό παζάρι. Σε αυτό θα βρείτε χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, δώρα, γλυκά κ.ά.
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 99 (Ξενοδοχείο «Αθηναΐς»), Πλ. Μαβίλη

 

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μάς προσκαλεί στην καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο. Οι επισκέπτες θα βρουν στο bazaar σπιτικές λιχουδιές, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα, είδη ρουχισμού, χειροτεχνήματα, κοσμήματα, βιβλία, χαρτικά, δίσκους βινυλίου, CD, DVD, φυτά και λουλούδια, καθώς και το Γούρι της χρονιάς 2011 του ΣΕΟ.

Συνεχίζεται μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου το bazaar της Shop & Trade, με labels όπως Pepe Jeans, Miss Sixty, Killah, Nolita, Energie, Ra.Re, Custo Barcelona, Liu Jo, Melissa, Traffic People, Religion, κ.ά. Σε αυτό θα βρείτε ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με έκπτωση από 65%.

Διεύθυνση: Αγησιλάου 57-59, Κεραμεικός, τηλ.: 210 5231683


 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b