MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bicycle Film Festival

Έκθεση SPOKED θα πραγματοποιηθεί στο Project Space του six d.o.g.s, στα πλαίσια του Bicycle Film Festival 2011 αποτελόντας μια συγκέντρωση αφηγήσεων και εικόνων με αφετηρία το ποδήλατο. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές, ποδηλατοβόλτες, ποδηλατικούς αγώνες, BMX επιδείξεις, parties και συναυλίες.

Monopoli Team

Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές φεστιβάλ, με κεντρικό θέμα το ποδήλατο. Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, την τέχνη και φυσικά τον κινηματογράφο.

Η εικαστική έκθεση “SPOKED!” –η οποία θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίουπεριλαμβάνει έργα καλλιτεχνών όπως οι: Χάρης Κοντοσφύρης, Αντώνης Βολανάκης, Pino Pandolfini, Θοδωρής Προδρομίδης, Φοίβος Παπαδόπουλος, Σοφία Αργυρού και Βαγγέλης Παράβας.  Θα συμμετέχουν οι φωτογράφοι Γιάννης Καλύβας, Ηλίας Μερτής, Βαγγέλης Παράβας και Ευθύμης Σανίδης, ο εικαστικός και καθηγητής της ΑΣΚΤ Μάριος Σπηλιόπουλος, οι ομάδες Arbit City Group και GPO crew, οι street artists ICNOC και MOKA.

Το πρόγραμμα των προβολών περιλαμβάνει ταινίες όπως οι: “Birth Of Big Air” σε παραγωγή Spike Jonze για τον θρύλο του BMX Matt Hoffmann, “Riding the Long White Cloud” για μια παρέα pro skateboarders σε ένα skate trip με ποδήλατα, “Line of Sight” για τον θρύλο των alleycat races Lucas Brunelle, “Cyclocross Meeting”, καθώς επίσης και τις πολυαναμενόμενες fixed gear ταινίες “Tokyo to Osaka” και “Empire”.

Το Φεστιβάλ έχει επίσης και μια GREATEST HITS ενότητα, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει ορισμένες από τις καλύτερες ταινίες που έχει φιλοξενήσει στα δέκα χρόνια του παγκοσμίως. Όλα αυτά στις εφοδιασμένες αίθουσες του Ιδρύματος Κακογιάννη.

Με το τέλος των προβολών, η γιορτή συνεχίζεται σε γνωστά στέκια της πόλης για μια σειρά από συναυλίες και parties. Ανάμεσά τους το Bikes Rock Party το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, με καλεσμένους τους Boulevard Soundsystem feat. MC Trooper (UK), Listen UP! Espeekay & MC Yinka, Winjer, Bwana και Yeah Boy.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος. Τηλ.: 210 3418579

Προπώληση: Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b