MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
07
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Το κολιέ της Ελένης

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η παράσταση ανεβαίνει φέτος για δεύτερη χρονιά στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ, έχοντας μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στον Λίβανο, όπου παρουσιάστηκε στο θέατρο Al Madina με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βηρυττό.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Monopoli Team

Γραμμένο το 2001 στη Βηρυττό και μεταφρασμένο ήδη στα γερμανικά, πορτογαλικά και αγγλικά, το έργο της γαλλόφωνης Καναδής συγγραφέως Carole Fréchette αντλεί τη θεματολογία του από την καθημερινότητα της Μέσης Ανατολής, αναδεικνύοντας την παγκόσμια ηθική και κοινωνική απαίτηση για ισότητα και ειρήνη.

Η Ελένη, μία γυναίκα από τη Δύση, που συμμετέχει σ΄ ένα συνέδριο σε μια ζεστή και χαοτική πόλη της Μέσης Ανατολής, χάνει ένα μικρό κολιέ με άσπρες πλαστικές πέρλες. Σε μία τρελή αναζήτηση, ψάχνει αυτό το εύθραυστο αντικείμενο στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Ο Ναμπίλ, ένας ταξιτζής, είναι ο οδηγός και προστάτης της σ΄ αυτή την ξέφρενη κούρσα.

Πρόκειται για μια ευαίσθητη διαδρομή γνώσης και συνειδητοποίησης μέσα από την οποία προβάλλεται η ανάγκη μετατόπισης από το ανώφελο «εγώ» στο δημιουργικό «εμείς», που τόσο απουσιάζει στην εποχή μας.

Μετάφραση: Μαρία Ευσταθιάδη, Συνεργάτης σκηνοθέτις: Αλκυώνη Βαλσάρη, Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα, Κίνηση: Ζωή Χατζηαντωνίου, Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος, Βίντεο τέχνη: Μαριάννα Στραπατσάκη, Μοντάζ – ειδικά εφφέ: Γιώργος Νικόπουλος

Όσοι από τους θεατές θα έρχονται με το ποδήλατό τους να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη παράσταση, θα πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο €16 αντί της κανονικής τιμής των €20. Μικρό πάρκινγκ ποδηλάτων έχει διαμορφωθεί για το λόγο αυτό στη φυλασσόμενη αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού, απ’ όπου οι θεατές θα προμηθεύονται το εκπτωτικό τους κουπόνι.

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων:

Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ», Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ, τηλ: 210-5298922 / 6937-604988 (καθημερινά εκτός Δευτέρας : 10.00-14.00 & 18.00-22.00)

ΤΡΕΝΟΘΕΑΤΡΟ, Μακρυγιάννη 5-7, Μετρό Ακρόπολη, τηλ/fax: 210-9243609 (Δε-Τε-Σα: 10.00-15.00, ΤρΠεΠα: 10.00-14.30, 17.30-21.00)

www.tickethour.com

Easypay Τράπεζας Πειραιώς & 210 8108228

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Carole Frechette
Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη


Παίζουν: Τατιάνα Λύγαρη, Βαγγέλης Ρόκκος, Ανατολή Αθανασιάδου

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Μην Κλαις: Μια μουσικοθεατρική παράσταση με έργα του Ηλία Ανδριόπουλου στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Σπίτια Αλλάζουν Θέση τη Νύχτα, σε σκηνοθεσία Νοεμής Βασιλειάδου στο Θέατρο Χώρος
ΘΕΑΤΡΟ
«Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς» με την Όλια Λαζαρίδου: Νέος κύκλος παραστάσεων στην Οικία Ιλίτς
ΘΕΑΤΡΟ
O «Συρανό» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ζωντανεύει ξανά στο Ακροπόλ
ΘΕΑΤΡΟ
Πόσα τσιγάρα έχω καπνίσει από τότε που έφυγες: Για 2η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη Μαργαρίτα Παπαγιάννη
ΘΕΑΤΡΟ
20 Βήματα Μπροστά: Το παγκόσμιο bestseller του Χόρχε Μπουκάι με νέες παραστάσεις στον «Ελληνικό Κόσμο»
ΘΕΑΤΡΟ
Η προσευχή της θάλασσας: Μια θεατρική performance για την προσφυγιά στο Θέατρο Μπέλλος
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ιδέα της Χρονιάς!: Η βραβευμένη κωμωδία σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Θέατρο Βρετάνια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Νόμος του Hooke: Η urban πολιτική κωμωδία επιστρέφει στη Σκηνή Μπέκετ
ΘΕΑΤΡΟ
Αγριόχορτο, του Γιάννη Σκαραγκά στο Θέατρο Arroyo
ΘΕΑΤΡΟ
Μέσα στο Μυαλό σου – Part 3: Το τελευταίο κεφάλαιο της διαδραστικής εμπειρίας ψυχολογίας έρχεται στο Θέατρο Αλίκη
ΘΕΑΤΡΟ
Εσύ και τα σύννεφά σου, από την ομάδα ΒίΔα για 2ο χρόνο στο Θέατρο ΜΕΤΣ