MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Λα Πουπέ

Μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων της προηγούμενης σεζόν, το μονόπρακτο θεατρικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με την Άννα Κοκκίνου ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Σφενδόνη, με μικρές… επιδιορθώσεις και νέα φινιρίσματα.

Monopoli Team

Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

 

Πρόκειται για έναν μονόλογο, με κεντρικό πρόσωπο την Ρίκα, μια ράφτρα φορεμάτων κούκλας, που έχει μείνει ακόμη στον κόσμο της παιδικής της ηλικίας.

 

Πώς να επικοινωνήσει και να καταλάβει τους γύρω της, όταν όλος της ο κόσμος είναι τα κουκλίστικα φορέματα, οι κουβαρίστρες, οι κλωστές και τα κουμπιά; Για όλους όμως υπάρχει ένα φωτεινό πρόσωπο που δείχνει τον δρόμο, και για εκείνη ο άνθρωπος αυτός είναι η κυρία Νέλλη, μια υπέργηρη κυρία που ζει στο διπλανό διαμέρισμα. Επίσης, η Ρίκα λατρεύει τα γλυκά και το τραγούδι…

 

Η Άννα Κοκκίνου αναφέρει για την ηρωίδα:

«Η Ρίκα, αυτό το πονεμένο μικρομέγαλο πλάσμα, σηκώνει τα μανίκια ψηλά και τα βάζει με τον χειρότερο εχθρό της: το μίσος. Μ’ όλη της τη δύναμη αντιστέκεται στη γλυκιά σαγήνη των φθονερών σκέψεων και της εκδικητικότητας. Είναι και θα μείνει για πάντα μια μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα – το αποφάσισε. Ο εχθρός όμως είναι πιο δυνατός. Έχει τρυπώσει μέσα για τα καλά, ζει και βασιλεύει στα σωθικά της. Ολοστρόγγυλη, ζουμερή, με άρωμα φράουλα, αλλά στην καρδιά μια σταξιά δηλητήριο».

 

Σκηνικά, Φωτισμοί: Νίκος Αλεξίου

Κοστούμια: Χριστίνα Μαθέα

Μουσική Σύνθεση- Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Στέλλα Γαδέδη

Χορογραφία: Μαριέλα Νέστορα

Προγραμματισμός – Ηχογράφηση: Kimo Viglis

Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης
Σκηνοθεσία: Άννα Κοκκίνου


Παίζουν: Άννα Κοκκίνου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b