Η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο Μύλο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ανεβάζουν τη μουσική τους παράσταση “Κροίσοι” στο Μύλο στις 31 Οκτωβρίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΕκείνη, πρωτότυπη και αυθεντική νεαρή τραγουδοποιός, σοβαρή μα όχι και σοβαροφανής, σωστό “κορίτσι για σπίτι” (όπως τιτλοφορείται το πρώτο της άλμπουμ).Τα τραγούδια της περιγράφοντας απλές στιγμές της καθημερινότητας, αποτύπωσαν το σφυγμό και τους προβληματισμούς της νεολαίας και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.
Εκείνος, εξαιρετικός stand-up comedian, με πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παρουσίες.
Στις 31 Οκτωβρίου στη σκηνή του Μύλου οι ευφάνταστοι στίχοι της συναντούν το πηγαίο κωμικό ταλέντο του και οι δυο τους γίνονται “συνένοχοι στην κρέπα” (κατά το επιτυχημένο τραγούδι της Μάρως Μαρκέλλου) για ένα δημιουργικό και πρωτότυπο πρόγραμμα!
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google