MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα collection της Harley Davidson

Ανδρικός και γυναικείος εξοπλισμός για προστατευμένους και στυλάτους riders!

Monopoli Team

Όταν ακούμε το όνομα “Harley Davidson” στο μυαλό μας έρχεται μια εικόνα μοτοσικλέτας με στυλάτους αναβάτες που φοράνε δερμάτινα μπουφάν, κράνος, μπότες και σκισμένα τζην, σαν αυτές στα περιοδικά και τις αφίσες που είχαμε στο εφηβικό μας δωμάτιο. Όμως όταν δεν πρόκειται για φωτογράφιση αλλά για την καθημερινότητα ενός μοτοσικλετιστή, οι συνθήκες είναι πολύ πιο αντίξοες. Ευτυχώς τα ρούχα για μοτοσικλετιστές, όπως αυτά της Harley Davidson, σχεδιάζονται ειδικά για να συνδυάζουν την απαραίτητη άνεση και προστασία πάνω στη μηχανή με το σύγχρονο styling. Η συλλογή, η οποία έχει φτιαχτεί λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες οδήγησης το χειμώνα, καθώς επίσης και για να προσφέρει την μέγιστη άνεση στον οδηγό, είναι διαθέσιμη σε όλες τις αντιπροσωπείες από τον Οκτώβριο 2010.  

 

Η Διευθύντρια Λειτουργιών Εμπορευμάτων της Harley Davidson για την Ευρώπη, κα Nicola Francis, δήλωσε: “ Η Harley Davidson πιστεύει ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν υπάρχει λόγος να θυσιάζουμε τη ζέστη και την άνεση για το στιλ. Και για αυτόν το λόγο, η πιο πρόσφατη σειρά ρούχων, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτή την εποχή, ενσωματώνει την εκτεταμένη εμπειρία μας για να προσφέρει άνεση και πρακτικότητα και να καλύψει όλες τις ανάγκες της οδήγησης το χειμώνα.”

Η κολεξιόν περιλαμβάνει μπουφάν και ρούχα για άνδρες (το πολυχρηστικό μπουφάν Brew Leather Jacket αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή για να κρατηθεί ο αναβάτης ζεστός με στιλ. Το ύφασμα από παλαιωμένο δέρμα και η αποσπώμενη, με φερμουάρ, κουκούλα η οδήγηση γίνεται πιο άνετη, ενώ το κρύο δεν το διαπερνά) και για γυναίκες (το δερμάτινο μπουφάν Bling Harley Leather Jacket θα δώσει στις κυρίες αναβάτριες την προσοχή που θέλουν. Ιδανικό τόσο για οδήγηση όσο και για καθημερινή χρήση, αυτό το ευέλικτο μπουφάν περιέχει αστραφτερές λεπτομέρειες, δίνοντας έμφαση στο μοναδικό σχέδιο και ξεχωρίζοντάς το από οποιοδήποτε άλλο δερμάτινο μπουφάν).

Η νέα συλλογή διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ με σκούφους, γάντια και κασκόλ, απαραίτητα για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα (όπως τα γάντια 3-in-1 Mittens, που περιλαμβάνουν ξεχωριστά αποσπώμενα γάντια που θα προστατεύσουν τα χέρια σας σε κάθε δραστηριότητα, ενώ το προαιρετικό κάλυμμα θα προσφέρει στα χέρια σας ζεστασιά σε κάθε είδους συνθήκες) και φυσικά φροντίζει την ασφάλεια σας πάνω απ’ όλα με τη νέα σειρά από κράνη, καθώς μιλάμε για το βασικό αξεσουάρ ενός αναβάτη ειδικά το χειμώνα που η ορατότητα περιορίζεται και η θερμοκρασία κατρακυλά, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την οδήγηση (το κράνος Raceway Full Face έχει σχεδιαστεί ειδικά για όλες τις συνθήκες οδήγησης, με βροχή ή ακόμη και χιόνι, αφού το προστατευτικό γείσο προσώπου κατά της ομίχλης, προσφέρει πάντα στον οδηγό την καλή ορατότητα που χρειάζεται
.
Όσον αφορά τις  γυναίκες οδηγούς, δεν θα πρέπει να προσπεράσουν το κράνος Pink Label ¾, το οποίο, με το μοναδικό του σχέδιο και τις ροζ λεπτομέρειες, θα τους προσφέρει, εκτός από ασφάλεια, και στιλ, ενώ παράλληλα το ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού και το ειδικό κάλυπτρο θα τις κρατήσει δροσερές και θα προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b