MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διασχίζουμε την ιστορική γραμμή Μεταξά με Skoda Yeti 4×4!

Η δημοσιογραφική ομάδα του Reporter.gr βρίσκεται στα Βόρεια σύνορα της Ελλάδας, ακολουθώντας ιστορικές διαδρομές και στέλνοντάς μας καθημερινά εικόνες μοναδικής ομορφιάς!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Μια εξαμελής παρέα ξεκίνησε μια πορεία στην ιστορία και σε ανεξερεύνητες γωνιές της χώρας. Στόχος της, να καταγράψει τις διαδρομές, τα χωριά, τα τοπωνύμια, τους ανθρώπους, αναδεικνύοντας το μεγάλο όσο και άγνωστο τουριστικό ενδιαφέρον των ακριτικών περιοχών.

 

Το road trip ξεκίνησε από τις Μουριές του Κιλκίς  την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 και θα ακολουθήσει την ιστορική γραμμή των αμυντικών οχυρών, γνωστή ως «Γραμμή Μεταξά», διασχίζοντας τα όρη Μπέλλες, Άγκιστρο, Ορβηλο, Βροντού, Φαλακρό, για να καταλήξει στην οροσειρά της Ροδόπης, και πιο συγκεκριμένα στο οχυρό Νυμφαία!  Η απόσταση των 665χλμ. Θα διανυθεί σε 6-7 ημέρες, και η διαμονή θα γίνεται σε αντίσκηνα ή δασικά καταφύγια που θα συναντά η ομάδα κατά τη διάρκεια της διάσχισης.

 

Καθημερινά μέσα από τις ανταποκρίσεις τους θα ανακαλύπτουμε και εμείς μαγευτικές εικόνες από τα βόρεια σύνορα της χώρας!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

METAΞΑ CROSSING: Πρώτη ημέρα

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b