MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα bazaar του weekend!

Για λάτρεις κοσμημάτων και για θεατρόφιλους συλλέκτες!

Monopoli Team

Bazaar κοσμημάτων Be Younique

 

Η 3η έκθεση Be Younique είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο κόσμημα!

43 γυναίκες με το ίδιο πάθος, η καθεμία χρησιμοποιώντας τα υλικά που την εμπνέουν, εκθέτουν τις δημιουργίες τους την Παρασκευή 8 και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στο White Noise (Ευμολπιδών 20, μετρό Κεραμεικός).

Το bazaar θα λειτουργήσει από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο και με δυνατότητα να πάρετε εκεί τον καφέ ή το ποτό σας!

Τα κοσμήματα που θα πωλούνται, είναι φτιαγμένα από μέταλλο, felt, χάντρες, ημιπολύτιμους λίθους, σύρμα, polymer clay, ύφασμα, πλεκτά, εικόνες και φωτογραφίες, υγρό γυαλί, υλικά από τη φύση, μακραμέ κ.ά. Επίσης, η δημιουργός των αφισών “Be Younique”, Χριστίνα Τσέβη (Crosti), παρουσιάζει τις ιδιαίτερες εικονογραφήσεις της.

Κάθε μέρα συμμετέχουν 15 διαφορετικές καλλιτέχνιδες.

 

 

Bazaar από το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου

Κάνε μία “arty” και value for money επένδυση σε θεατρικό υλικό από το bazaar του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, που λαμβάνει χώρα στο bar-restaurant Nixon (Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός), το Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Το υλικό προέρχεται απ’ όλο τον κόσμο, από το σπάνιο αρχείο του Κέντρου και από προσφορές των μελών και των φίλων του.

 

Τα αντικείμενα προς πώληση περιλαμβάνουν θεατρικές αφίσες από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, που θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (από 1€), με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τις δράσεις του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνετε μέλος του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ., μπορείτε να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή την ημέρα του bazaar, ώστε να έχετε έκπτωση 20% σε ό,τι αγοράσετε.

 

Ώρες λειτουργίας του bazaar: 13:00-20:00

 

 

Κύρια φωτογραφία και photo gallery:  δημιουργίες καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Be Younique bazaar

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b