MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δώρα και γνωστοί αθλητές στην Sport Show & Fashion

Από το ντύσιμο γυμναστηρίου μέχρι τα ταξίδια αθλητικού ενδιαφέροντος: όλος ο κόσμος του αθλητικού living, στην 6η Διεθνή Έκθεση Sport Show & Fashion, που διοργανώνεται από 30/9 έως 3/10 στον χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου.

Monopoli Team

Στην έκθεση θα συναντήσετε περίπου 200 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, του street & casual wear, του board και των extreme sports, των οργάνων γυμναστικής, της ποδηλασίας, του αθλητικού τουρισμού, του εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων, του fitness, του wellness, της υγείας και της διατροφής, του αθλητικού Τύπου.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις, διαδραστικές ενέργειες, ομιλίες, μουσικά shows κ.ά., και φυσικά θα υπάρχουν happenings με γνωστούς αθλητές που θα συναντήσουν μικρούς και μεγάλους, θα συνομιλήσουν μαζί τους και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

 

Ανάμεσα στα αθλητικά happenings, περιλαμβάνονται τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ 3Χ3, skate park, paintball area, mini bike show, αγώνες ποδηλασίας τύπου σιρκουί. Ακόμη θα γίνουν fashion shows, επιδείξεις αθλημάτων, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και διαγωνισμοί.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 1/10 17:00-22:00, Σάββατο-Κυριακή 2-3/10: 10:00-22:00.

Είσοδος: 7 ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.sportshow.gr.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b