MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Sunday Times προτείνουν μια “ελληνική” κρουαζιέρα!

Tην 3η θέση ανάμεσα στα “25 καλύτερα διαθέσιμα δρομολόγια κρουαζιέρας”, κατέλαβε το ταξίδι “3 Ήπειροι και Κωνσταντινούπολη” της Louis Cruises, σε ρεπορτάζ των Sunday Times του Λονδίνου, με κριτήριο την ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας σε προσιτές τιμές.

Monopoli Team

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, «η Louis Cruises βρίσκεται επάξια στην κορυφή της προτίμησης για τους λάτρεις της παραδοσιακής κρουαζιέρας, καθώς συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσίες φιλοξενίας σε προσιτές τιμές».

 

Προσθέτει, δε, πως το δρομολόγιο του Louis Cristal με την ονομασία «3 Ήπειροι και Κωνσταντινούπολη», αποτελεί μοναδικό προορισμό, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες στον επιβάτη. Το 7ήμερο πρόγραμμα κρουαζιέρας της εταιρείας, με αφετηρία τον Πειραιά, συνδυάζει ιστορικά μνημεία σε τρεις ηπείρους, με προσεγγίσεις στο Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Κωνσταντινούπολη, και την ομορφιά των ελληνικών νησιών, όπως της Μυκόνου και της Κρήτης.

Επίσης, η εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες της να χρησιμοποιήσουν τις αεροπορικές συνδέσεις προς Αθήνα για να μεταβούν στο λιμάνι του Πειραιά και να ξεκινήσουν την αξέχαστη εμπειρία της κρουαζιέρας.

 

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis, Κωστάκης Λοΐζου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για την τιμή που μας έγινε από μια διεθνούς εμβέλειας εφημερίδα με το κύρος της Sunday Times, να μας αξιολογήσει και να μας προτείνει στο ευρύ αναγνωστικό της κοινό ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για κρουαζιέρα, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η σκληρή δουλειά, η συνεχής προσπάθεια αλλά και η πείρα των 75 χρόνων αποδίδει καρπούς. Αμετάκλητος στόχος της Louis Cruises είναι η ανάδειξη της χώρας σε κομβικό κέντρο κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και η ανάκτηση της θέσης που της ανήκει, που δεν είναι άλλη από την κορυφή», αναφέρει

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b