MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο πρώτος 3D βιντεοπροβολέας της Sony

Τον προσεχή Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ο πρώτος 3D βιντεοπροβολέας για οικιακή χρήση της Sony, που υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες στο σπίτι.

Monopoli Team

Ο βιντεοπροβολέας VPL-VW90ES δίνει στους ταινιόφιλους την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξεπέραστη κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σαλονιού τους, γιατί χάρη στην τεχνολογία των γυαλιών ‘active glasses’,  αποδίδει μια βέλτιστη 3D εμπειρία, η οποία θα φαίνεται απολύτως φυσική στα μάτια του χρήστη. Επίσης διαθέτει τεχνολογία Advanced Iris 3, κι έτσι μπορεί και επιτυγχάνει λόγο δυναμικής αντίθεσης 150.000:1.

 

Ο VPL-VW90ES έχει την δυνατότητα να προβάλλει 3D σε Full HD 1080p και  διαθέτει ένα βελτιωμένο πάνελ SXRD στα 240Hz, το οποίο ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση της εικόνας, ή “crosstalk”, ένα φαινόμενο που παρατηρείται στην τρισδιάστατη εικόνα λόγω χαμηλού διαχωρισμού. Με τη δυνατότητα να λαμβάνει σήμα βίντεο 2D και να το προσομοιάζει σε εικόνα 3D, δίνει νέα πνοή στις κλασικές ταινίες του παρελθόντος, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου σε βίντεο.

 

Το βασικό στοιχείο του VPL-VW90ES είναι η προσαρμογή του στις ανάγκες του χρήστη, η εξατομίκευση. Η ρύθμιση του βιντεοπροβολέα γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, όπως το είδος του περιεχομένου που πρόκειται να προβάλετε, ή οι διαστάσεις του δωματίου στο οποίο θα τον τοποθετήσετε. Η ρύθμισή του είναι μια απλή διαδικασία και η συσκευή είναι ιδανικά κατασκευασμένη για να προσαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους διάταξης κατά την εγκατάστασή του. Επίσης, είναι ιδιαίτερα αθόρυβος, χάρη στα χαμηλά επίπεδα θορύβου του ανεμιστήρα του, τα οποία φτάνουν μόλις τα 22db.

 

Ο βιντεοπροβολέας θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη τον Νοέμβριο του 2010.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b