MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα “ελληνικά” βραβεία κοινού του Conde Nast Traveller

Η ετυμηγορία των ταξιδιωτών αναγνωστών του γνωστού περιοδικού ανέδειξε ως κορυφαίες στις υπηρεσίες που προσφέρουν, την ΑΝΕΚ Lines και την Hellenic Seaways.

Monopoli Team

Από το 1988, το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, κορυφαίο στο είδος του, διοργανώνει τα βραβεία κοινού, αναδεικνύοντας προορισμούς, ξενοδοχεία, μέσα μεταφοράς και υπηρεσίες που διέπρεψαν.

 

Φέτος την τιμητική της είχε η ΑΝΕΚ Lines, αφού αναδείχτηκε Κορυφαία Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Εσωτερικού – Εξωτερικού για το 2009, με ποσοστό 85,78%, ενώ ψηφίστηκε ως η εταιρεία με το καλύτερο περιβάλλον και εσωτερική διακόσμηση. Επιπλέον, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Γεύση/ Εστιατόρια».

 

Βραβείο δόθηκε και στη Hellenic Seaways, η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 88,24% στην κατηγορία “Ακτοπλοϊκές Εταιρείες Εσωτερικού”. Η Hellenic Seaways κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιμέρους κατηγορίες “Αντιμετώπιση Ανηλίκων” με ποσοστό 87,51%, “Εγκαταστάσεις/ Δραστηριότητες» με ποσοστό 92,34% και “Service / Προσωπικό” με ποσοστό 87,66%. Παράλληλα, αναδείχθηκε στις κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες που αφορούσαν στα “Περιβάλλον / Εσωτερική Διακόσμηση”, “Γεύση / Εστιατόρια” και “Φιλικότητα προς το Περιβάλλον”, αλλά και αξιόλογες βαθμολογίες στις υπόλοιπες κατηγορίες για την ποιότητα υπηρεσιών και τις υποδομές του στόλου της όπως “Δρομολόγια / Ποικιλία προορισμών”, “Βραδινή ζωή / Διασκέδαση” και “Ανέσεις καμπίνας”.

 

Η τελετή ανακοίνωσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στο Astir Palace.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b