MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγεφ

Ένα λαμπερό gala χορού φιλοξενείται τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Monopoli Team

Διάσημα αστέρια του μπαλέτου από τα μεγαλύτερα θέατρα στον κόσμο παίρνουν μέρος σε ένα μεγάλο gala χορού αφιερωμένο στη μνήμη του μυθικού Ρούντολφ Νουρέγεφ. Μια παράσταση που θα μας θυμίσει την εκπληκτική πορεία του Νουρέγεφ, από τα Μπαλέτα Κίροφ μέχρι το Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας και το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού ως μέγας χορευτής και χορογράφος.

 

Σε αυτό το αφιέρωμα στο Νουρέγεφ, του οποίου η πρεμιέρα έγινε πριν από λίγο καιρό στο Λονδίνο, τα μπαλέτα που χόρεψε ή/και χορογράφησε ο ίδιος παρουσιάζονται από σπουδαίους χορευτές που ανήκουν σε συγκροτήματα όπως το Μπολσόι, το Μαριίνσκι, το Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο, το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού, το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου και το Εθνικό Μπαλέτο Ολλανδίας.

 

Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται αποσπάσματα από τα έργα: La Bayadere, Don Quixote, Romeo & Juliet, Raymonda, La Sylphyde, The Flower Festival in Ginzano, Who Cares κ.α.


Χορεύουν: David Makhateli, Ivan Putrov, Dorothee Gylbert, Joshua Hoffalt, Denis Matvienko, Anastasia Matvienko, Dmitri Gudanov, Marianna Ruzhkina, Iana Salenco, Marian Walters, Maia Makhateli, Natalia Kremen  

Προπώληση -αγορά εισιτηρίων:

Ταμεία: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου (9.00- 17.00)

www.ticketservices.gr

Τηλεφωνική αγορά: 210-7234567, ΕΛΒΑ Ε.Π.Ε – Τηλ..: 210-6728080

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b