MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η επετειακή vodka του Roberto Cavalli!

Ο οίκος γιορτάζει τα 40ά του γενέθλια με μια special υπερπολυτελή επετειακή σειρά. Υψηλή ραπτική, να την πιείς στο ποτήρι!

Monopoli Team

“Νερό και φωτιά” συνθέτουν ένα απόλυτα fashionable ποτό, τη vodka Roberto Cavalli, που τώρα κυκλοφορεί σε επετειακή έκδοση μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της 40th annniversary σειράς, αποτελώντας ένα πραγματικό κόσμημα.

 

Το μπουκάλι είναι 100% χειροποίητο και κοσμείται από το φίδι-σύμβολο του οίκου. Το φίδι τυλίγεται γύρω από το μπουκάλι και είναι διακοσμημένο από καθαρό, αγνό χρυσό.

 

Εκτός από τη vodka, ο οίκος λανσάρει την “Limited Edition”, η οποία αντικατοπτρίζει το DNA του οίκου Cavalli και περιλαμβάνει:

 

Roberto Cavalli Denim: Saint Tropez Collection

Γύρω στα 1970, ο Roberto Cavalli έκανε την επανάσταση στα jeans. Ανακάλυψε πως το τζην αγκαλιάζει καλύτερα το σώμα όταν στο ύφασμα προστεθεί lycra. Σήμερα,  ο οίκος επικαιροποιεί αυτή την ανακάλυψη με την κολεξιόν Saint Tropez’, η οποία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στην πρώτη boutique Cavalli. Η κολεξιόν αποτελείται από 15 νέα μοντέλα, σε 3 κύριες παραλλαγές που κάνουν το κλασικό denim ξεχωριστό.

 

Roberto Cavalli Scarves

Τα επετειακά μαντήλια του δημιουργήθηκαν από απαλό κασμίρι και φέρουν jaguar print, με ιριδίζον εφέ. Αυτό το animal print είναι και το σήμα κατατεθέν του οίκου.

 

Roberto Cavalli Perfumes: Anniversary

Οι νότες κορυφής αφήνουν μία φρουτώδη φρεσκάδα. Το συλλεκτικό άρωμα είναι εμπλουτισμένο με μια «πινελιά» raspberry και πράσινου μήλου αλλά και ροζ πιπεριού! Αναζητήστε το από τον Οκτώβριο του 2010 και κάντε ένα τέλειο συλλεκτικό δώρο.

 

Roberto Cavalli Eyewear: Dea collection

Τα γυαλιά aviator (τα οποία φοράει και ο Cavalli στη φωτό) είναι το πρώτο μοντέλο που δημιούργησε ο Marcoli για τον οίκο Roberto Cavalli Eyewear και τώρα αποκτούν συλλεκτική αξία! Είναι μάλιστα εμπνευσμένα από το «Occhio degli Dei», το μάτι των Θεών!  

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b