MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποια αλκοολούχα ποτά συνοδεύουν καλύτερα τα πούρα;

Η καλύτερη “παρέα” για να απολαύσετε το πούρο σας!

Monopoli Team

Το κατάλληλο ποτό αναδεικνύει την καλύτερη γεύση και το άρωμα του πούρου.

 

Ένα strong πούρο μπορεί να υπερνικήσει ένα light ποτό, όπως για παράδειγμα μια μαργαρίτα ή μία μπύρα. Όμως μία μπύρα μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με ένα Mild πούρο. Τα παρακάτω ποτά θα αναδείξουν τη γεύση των mild πούρων, χωρίς να την υπερνικήσουν.

 

 

Ποτά με βάση την Kahlua

Τα ποτά Kahlua αναδεικνύουν άψογα τη γεύση των πούρων. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες ποτών με βάση την Kahlua, όπως το Black Russian, το Mud Slide και το Nutty Irishman. Δοκιμάστε το πούρο σας με White Russian η οποία αποτελείται από Kahlua, Vodka και κρέμα!

 

Ποτά με βάση τον καφέ

Όπως συμβαίνει με τα Kahlua drinks, έτσι και με τα coffee drinks. Αναδεικνύουν τη γεύση και το άρωμα του πούρου. Υπάρχουν πολλά ποτά με βάση τον καφέ και σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα μη αλκοολούχα –cappuccino, café mocha, café con Leche, όλα ταιριάζουν με το πούρο σας. Αν προτιμάτε το αλκοόλ δοκιμάστε Βailey’s για να συνοδεύσετε το πούρο σας!

 

Ουίσκι

Πολλοί θεωρούν ότι το ουίσκι είναι το καλύτερο ποτό που μπορεί να συνοδεύσει πούρο. Το single malt scotch προτιμάται από τους λάτρεις του πούρου, ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται με πάγο ή όταν είναι σκέτο. Ένα είναι σίγουρο για το ουίσκι: διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην «ιεροτελεστία του πούρου».

 

Μαρτίνι

Το μαρτίνι έχει πολλά flavors αλλά όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή: περιέχουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τα full flavored πούρα.

 

Πόρτο- Port Vintage

Το κρασί Πόρτο παράγεται στην Πορτογαλία και μετά τη ζύμωσή του δεν παλαιώνεται στον τόπο παραγωγής αλλά στην παραθαλάσσια περιοχή τού Οπόρτο, γιατί η εμπειρία λέει ότι εκεί η παλαίωση δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το Vintage Πόρτο είναι Πόρτο μίας μόνο επιλεγμένης καλής χρονιάς, χωρίς ανάμειξη. Είναι πιο ακριβό και δεν συντηρείται πολύ μετά το άνοιγμά του αλλά είναι ιδανική συντροφιά για να καπνίσετε το πούρο σας «όπως του αξίζει».

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b