MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Monopoli Team

Οι εξαιρετικοί χορευτές του Χοροθεάτρου του Βούπερταλ παρουσιάζουν από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου το έργο «Água» της πρόσφατα εκλιπούσης ιδρύτριας της ομάδας, Πίνα Μπάους, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα του χορού του 20ου αιώνα.

 

Με το Água μεταφερόμαστε στη Βραζιλία του Ρίο, του Σάο Πάολο αλλά και της Μπαΐα. Το έργο είναι ένας ύμνος στην ομορφιά και την ευχαρίστηση. Ανήκει στην αισιόδοξη και πιο χορευτική περίοδο της σπουδαίας Γερμανίδας χορογράφου, η οποία από το 1989 και μετά επιδίδεται στις «γραφές της περιπλάνησης», προσθέτοντας κάθε φορά και μια μεγάλη πόλη στο ημερολόγιο των ταξιδιών της.

 

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

 

Σκηνικά-  Βίντεο: Peter Pabst, Κοστούμια: Marion Cito, Μουσική επιμέλεια: Matthias Burkert, Andreas Eisenschneider, με τη συνεργασία των Marion Cito, Irene Martinez-Rios, Robert Sturm

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Pina Bausch
Σκηνοθεσία: Pina Bausch


Παίζουν: Regina Advento, Pablo Aran Gimeno, Rainer Behr,Audrey Berezin, Damiano Ottavio Bigi, Silvia Farias Heredia, Ditta Miranda Jasjfi, Nayoung Kim, Daphnis Kokkinos, Eddie Martinez, Dominique Mercy, Thusnelda Mercy, Pascal Merighi, Cristiana Morganti, Helena Pikon, Jorge Puerta Armenta, Azusa Seyama, Julie Shanahan, Franko Schmidt, Michael Strecker, Fernando Suels Mendoza, Aida Vainieri, Anna Wehsarg

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b