MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

e-Filoxenia: all-inclusive πρόταση στη Μεσσηνία

Κάτω από τον Ταΰγετο, στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Classical e-Filoxenia Hotel, το οποίο υπόσχεται γι’ αυτό το καλοκαίρι τις χρυσές τομές των αντιθέτων: ηρεμία και διασκέδαση, ξεκούραση και δράση!

Monopoli Team

Το e-Filoxenia βρίσκεται μόλις 3 ώρες από την πρωτεύουσα, σε ιδιωτική παραλία 300 μέτρων, που απλώνεται σε μια πράσινη έκταση 35 στρεμμάτων. Το ξενοδοχείο ικανοποιεί κάθε γούστο: θαλάσσια σπορ, σερφάρισμα στο internet με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση ακόμη και στην παραλία, εξωτικά cocktail σε συνδυασμό με chill out ήχους στο Ipanema Beach Bar και στις καμπάνες του πάνω στο κύμα. Η πισίνα Cozy Pool Bar σε συνδυασμό με τα olive spa, το jacuzzi, hammam και sauna υπόσχονται χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το Οlive Restaurant μεριμνά ώστε να μη φύγετε ποτέ με άδειο στομάχι!

Το ξενοδοχείο διαθέτει και ειδικές υποδομές για τη φιλοξενία και ψυχαγωγία παιδιών: επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιδική χαρά, μαθήματα τένις, ειδικά παιδικά menus, δώρα και έναν “παράδεισος παγωτού”!

Το e-Filoxenia διαθέτει 8 σουίτες και 180 δωμάτια. Για οικογένειες προσφέρονται ειδικά family rooms!

Περισσότερες πληροφορίες: Οδός Ναυαρίνου, 241 00 Καλαμάτα, Τηλ: 27210 23166,
http://www.classicalhotels.com/e-filoxeniahotel/el/

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b