MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The flatmates: η πρώτη ελληνόφωνη web σειρά συνεχίζεται με επιτυχία!

Η νεανική σειρά The Flatmates σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα νεανικά κοινά ηλικίας 15-26 ετών και τα 17 πρώτα επεισόδιά της είχαν 350.000 θεάσεις στο επίσημο web site www.theflatmates.gr και στα media & distribution partner sites ZOO.gr, Yupi.gr, MTV gr, MSN Greece!

Monopoli Team

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 35 επεισόδια, τα οποία διανέμονται δωρεάν, ενώ όλα τα προηγούμενα επεισόδια είναι διαθέσιμα στον χρήστη ‘on demand’.

 

Η σειρά προβάλλει την ιστορία τριών φοιτητών από την επαρχία οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα και γνωρίζονται στην προσπάθειά τους να βρουν σπίτι. H σειρά The Flatmates αποτελείται από 4λεπτα επεισόδια που προβάλλονται  2-3  φορές κάθε εβδομάδα, με πρωταγωνιστές την δυναμική Έλενα από τις Σέρρες, τον cool Αλέξανδρο από την Θεσσαλονίκη και την συντηρητική Αθηνά από την Κρήτη, οι οποίοι και μας  διασκεδάζουν μέσα από γρήγορα στιγμιότυπα της καθημερινής τους ζωής

 

Να σημειωθεί ότι στα επεισόδια 21 – 35 πραγματοποιούν φιλική συμμέτοχη γνωστοί ηθοποιοί όπως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Τόνυ Δημητρίου και ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Για να παρακολουθήσετε τη σειρά επισκεφτείτε το www.theflatmates.gr.

 

 

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b