MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Monopoli Team

Το θέατρο Εντροπία συνεχίζει την πραγματοποίηση της νέας του διεθνούς παραγωγής «CUT Project», σε σύλληψη – σκηνοθεσία της καλλιτεχνικής του διευθύντριας Μαρίλλης Μαστραντώνη.

Το Project, με θέμα τη νέα ευρωπαϊκή γεωγραφία, καθώς και τα εναπομείναντα ή τα νέα «τείχη» και «διαχωριστικές γραμμές» 20 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και του τέλους του ψυχρού πολέμου, αναπτύσσεται μέσα από έρευνα και διαμονή μιας βασικής καλλιτεχνικής ομάδας της Εντροπίας σε «διχοτομημένες» περιοχές σε συνεργασία με ντόπιους φορείς και καλλιτέχνες.

Μετά την επιτυχημένη Residency του Βερολίνου, σειρά έχει η Λευκωσία σε συνεργασία με το ΙΤΙ Κύπρου και το C.C.Μ.C. (Cyprus Community Media Center) του ΟΗΕ, με σκοπό την συλλογή οπτικοακουστικού υλικού και τις συναντήσεις με εκεί φορείς για την παρουσίαση της τελικής πολύγλωσσης, πολυμεσικής παράστασης «Defences», που θα ολοκληρωθεί μετά τη Residency της Αθήνας (2 -12 Μαϊου 2010) με τη συμμετοχή των διεθνών συνεργατών (Θέατρο Δίπυλον- Μαύρη Αίθουσα, 13 -15 Μαϊου).

Η παράσταση θα παρουσιάζεται ζωντανά στο κοινό της Αθήνας, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται σε πραγματικό χρόνο μέσω live-streaming στο διαδίκτυο σε χώρους σε Βερολίνο, Λευκωσία και Κόσσοβο.

 

Σκηνικά – Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα, Video Art:Γιάννης Γεωργιάδης, Μουσική: Mike Koloska (aka Sera), Κίνηση: Δέσποινα Χατζηπαυλίδου, Φωτισμοί: Μιχάλης Μπούρης,  Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Γρίβα, Συντονισμός παραγωγής: Xριστίνα Λεκκάκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μαρίλλη Μαστραντώνη
Σκηνοθεσία: Μαρίλλη Μαστραντώνη


Παίζουν: Βίκυ Κυριακουλάκου, Απόλλων Μπόλλας, Νίκος Σάμπαλης, Ειρήνη Aνδρέου, Ελένη Μολέσκη, Francesca Ciardi, Andres Galeano, Cavana Hazelton, Nikolaus Schneider, Brina Stinehelfer

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b