MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ιστορία του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen

Ο περίφημος ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας «IWC Schaffhausen» παρουσιάζει την πολυτελή έκδοση “IWC Schaffhausen. Engineering Time since 1868“ που εξιστορεί την παράδοση και παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία του οίκου.

Monopoli Team

Με συντελεστές όπως ο Paulo Coelho, που περιγράφει με τη μοναδική του πένα τις ρίζες κάθε μιας από τις 6 οικογένειες ρολογιών του οίκου, και τον διάσημο καρτουνίστα Enki Bila,l που είναι υπεύθυνος για την εικονογράφηση της έκδοσης, το νέο βιβλίο της IWC αναμφισβήτητα θα γοητεύσει το ευρύτερο κοινό, πέρα από τους connoisseurs της υψηλής ωρολογοποιίας.

Το νέο δημιούργημα της IWC Schaffhausen χρειάστηκε πάνω από τρία χρόνια εργασίας για να ολοκληρωθεί  και περιγράφει την εξέλιξη της IWC που ιδρύθηκε στο Schaffhausen της Ελβετίας το 1868 και δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας περισσότερα από 140 χρόνια, αποτελώντας ένα φημισμένο brand με διεθνή παρουσία. Ο πολυτελής τόμος μας ταξιδεύει στις ιδιαίτερες άξιες,  την παράδοση, το πάθος για  μηχανική ακρίβεια και καινοτομία, στοιχεία που διαχωρίζουν την IWC Schaffhausen καθιστώντας την μοναδική, ορόσημο σύμφωνα με πολλούς, στην ιστορία της ωρολογοποιίας. «Αποφασίσαμε να μην δημιουργήσουμε άλλο ένα κλασικό, συνηθισμένο βιβλίο για ρολόγια. Αντί αυτού, υιοθετώντας μια πιο ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσέγγιση, προχωρήσαμε στη δημιουργία μια έκδοσης που θα προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό που θέλει να γευτεί τη γοητεία, τη σαγήνη, τη μοναδικότητα και το πάθος που χαρακτηρίζουν την IWC ως brand» αναφέρει ο Georges Kern, CEO της IWC στο χαιρετισμό του.

 

Το νέο βιβλίο της IWC θα κυκλοφορήσει σε 3 γλώσσες (Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική) και διατίθεται μέσω του www.iwc.com και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b