MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η LG επιβραβεύεται για καινοτόμα προϊόντα

Η LG Electronics βραβεύτηκε για το design και την καινοτομία της με 15 βραβεία από τη Consumer Electronics Association. Μεταξύ άλλων, η LG βραβεύτηκε για την πρωτοπορία της να κατασκευάζει τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα ήχου, εικόνας και κινητής τηλεφωνίας αφού κέρδισε το βραβείο “Best of Innovations” για την κατηγορία Online Audio/Video Content.

Monopoli Team

Συνολικά απέσπασε 15 βραβεία σε εννιά κατηγορίες προϊόντων: σε αυτή των κινητών τηλεφώνων, των οικιακών συσκευών, των επιχειρηματικών λύσεων, των συσκευών ήχου και εικόνας, ασύρματης επικοινωνίας και οικιακής δικτύωσης.

Τα τελευταία επτά χρόνια η LG Electronics έχει κερδίσει περισσότερα από 100 CES Innovations Awards και μ’ αυτόν τον τρόπο «ισχυροποιεί την πρωτοκαθεδρία της στην καινοτομία, την υψηλή απόδοση των προϊόντων της και το σχεδιασμό» , όπως δήλωσε ο Peter Reiner, Senior Vice President, Marketing της LG Electronics USA.
Πιο συγκεκριμένα, τα βραβευθέντα προϊόντα της LG στα CES Innovations Awards 2010 περιλαμβάνουν τηλεοράσεις τεχνολογίας LCD, LED LCD και Plasma HDTV, δικτυακά Blu-ray players και συστήματα Home Cinema, κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές και λύσεις δικτύωσης και αποθήκευσης.
Επιπλέον, δύο καινοτομίες που ξεχώρισαν και κέρδισαν την προσοχή της κριτικής επιτροπής των βραβείων, αποτελούν το νέο σύστημα NetCastΤΜ Entertainment Access -που προσφέρει απευθείας πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο από το Ίντερνετ- καθώς επίσης και η τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Full LED Slim της LG.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b