Κυανοπώγωνας: Ένα παραμύθι για μεγάλους στον Χώρο Τεχνών Κ4
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ παράσταση «Κυανοπώγωνας«, σε σύλληψη-σκηνοθεσία Δημήτρη Μπούρα, συνεχίζει το ταξίδι της, για δεύτερη σεζόν, στον Χώρο Τεχνών Κ4.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google«Ο Κυανοπώγωνας», η παράσταση που διακρίθηκε στο 4ο Φεστιβάλ Σκηνοθεσίας «The Project» της Μικρής Ακαδημίας (Βραβείο Κοινού) και παρουσιάστηκε στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα για τέσσερις παραστάσεις, συνεχίζει το ταξίδι της για 2η σεζόν από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και για 10 παραστάσεις στον Χώρο Τεχνών Κ4.
Τί συμβαίνει στα παραμύθια όταν το «παραμύθι» τους τελειώνει; Πώς είναι να αναβιώνεις τα ίδια συμβάντα ξανά και ξανά και ξανά; Τελειώνει ποτέ στα αλήθεια μια ιστορία ή έχει την τάση να επαναλαμβάνεται με διαφορετική μορφή κάθε φορά;
Οι 3 ηρωίδες του παραμυθιού, αναγκασμένες να ζουν την ιστορία τους ξανά και ξανά ως μέρος ενός ιδιαίτερου τηλεοπτικού σόου, αποφασίζουν να σπάσουν τον κύκλο της βίας χρησιμοποιώντας περισσότερη βία.
Γιατί τα παραμύθια δεν είναι πάντα για μικρά παιδιά. Και δυστυχώς, όσο και να το θέλουμε, δεν τελειώνουν ανώδυνα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Αθήνα