Οι Πυξ Λαξ πίσω στην Αθήνα για ένα live στο θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Οι Πυξ Λαξ είναι έτοιμοι να δονήσουν ξανά τις καρδιές μας στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ τραγουδώντας για παλιές και νέες αγάπες.

Οι Πυξ Λαξ, το συγκρότημα που έχει καθορίσει την ελληνική ροκ σκηνή, είναι έτοιμοι να δονήσουν ξανά τις καρδιές μας την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ στα αγαπημένα τους ροκ μονοπάτια τραγουδώντας για παλιές και νέες αγάπες.
Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου οι Πυξ Λαξ θα στήσουν τις ροκ διονυσιακές μυσταγωγίες τους στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ και θα μας προσφέρουν μία μουσική εμπειρία που θα ενώσει παρέες και θα πυροδοτήσει συναισθήματα.
Θα γίνει μια μουσική ανοικτή αγκαλιά, γεμάτη από τις αξέχαστες μελωδίες και τους ρυθμούς τους, χωρίς μουσικά όρια και απαγορευτικά…

Επίκαιροι όσο ποτέ, οι Πυξ Λαξ συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα: να δίνουν αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.
Ετοιμαστείτε για μια καλοκαιρινή βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας, με τους Πυξ Λαξ να μας θυμίζουν γιατί παραμένουν στην κορυφή της ελληνικής ροκ σκηνής.

Με μια πορεία που εκτείνεται σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες, οι Πυξ Λαξ έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη και την αφοσίωση του κοινού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.
Από τις πρώτες τους νότες το 1989, οι Πυξ Λαξ έχουν κυκλοφορήσει 15 άλμπουμ, πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα και κερδίζοντας αμέτρητα βραβεία. Τα τραγούδια τους έχουν γίνει ύμνοι για γενιές, με επιτυχίες όπως “Μοναξιά μου όλα”, “Γιατί”, και “Ανόητες Αγάπες” να παραμένουν διαχρονικές. Καθώς ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε μοναδικές μελωδικές στιγμές, τόσο με τα κλασικά τους κομμάτια όσο και με τα νέα τους τραγούδια.
Οι Πυξ Λαξ έχουν χαρακτηριστεί από τον Τύπο ως “το συγκρότημα που έφερε την ελληνική ροκ στο προσκήνιο και την έκανε mainstream”. Τους αποκαλούν “τους αδιαφιλονίκητους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ σκηνής”. Οι συναυλίες τους είναι γνωστές για την εκρηκτική τους ενέργεια και την αλληλεπίδραση με το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δύσκολα περιγράφεται με λόγια.

Μαζί τους:
Ηλεκτρικές κιθάρες: Χάρης Μιχαηλίδης
Keyboard: Νίκος Σάλτας, Πιάνο-Ακορντεόν: Ελευθερία Ναθαναήλ,Τύμπανα: Αλέξης Κούρτης,Ηλεκτρικό Μπάσο: Άκης Αμπράζης,
Λαούτο – τζουράς : Γιώργος Παχής,Επιμέλεια ήχου: Νίκος Παππάς, Σάκης Πυριόχος, Επιμέλεια φώτων: Περικλής Μαθιέλλης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


- Αθήνα