NEA
Eurovision 2025: Εκθαμβωτική η Klavdia στην πρόβα της Ελλάδας – Οι πρώτες επίσημες εικόνες
Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε η Klavdia στη σκηνή του St. Jakobshalle, στη Βασιλεία της Ελβετίας, παρουσιάζοντας την «Αστερομάτα», στην πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στη Eurovision.
Monopoli Team
06.05.2025
A
A
Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε η Klavdia στη σκηνή του St. Jakobshalle, στη Βασιλεία της Ελβετίας, παρουσιάζοντας την «Αστερομάτα», στην πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στη Eurovision, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου, στις 16:30 (ώρα Ελλάδας).
Η εξαιρετική ερμηνεία από την Klavdia και η σκηνική παρουσίαση με την υπογραφή του Creative Director Φωκά Ευαγγελινού, που θέτει στο επίκεντρο τον αποχωρισμό, αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα, με το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό12.09.2018
Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική παρουσίαση του τραγουδιού από αυτή που παρακολουθήσαμε στον Εθνικό Τελικό.
Διαβάστε περισσότερα στο infowoman.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Τιάγκο Ροντρίγκες κάνει θέατρο, υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου
Η συνήθεια που αυξάνει την πιθανότητα καρκίνου του παγκρέατος στους νέους
Σε πρώτο πρόσωπο: Γεωργία Σωτηριανάκου, ηθοποιός
Latent: Το χορογραφικό έργο της Μαρίας Κολιοπούλου έρχεται στο Mammot
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί το καλοκαίρι – Οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Το “1ο Φεστιβάλ Καφενείο” στήνει το πιο επικό διήμερο γλέντι στο City Garden
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
Πάθη από τον έρωτα: Μυρτώ Παπαθανασίου και Θεόδωρος Κίτσος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Nemesis: Reunion για το συγκρότημα στο Κύτταρο – με special guests