«Hotel Elvira»: Στον αέρα το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του MEGA
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο πρώτο trailer μας προετοιμάζει για μια ανατρεπτική καλοκαιρινή ιστορία γεμάτη χιούμορ, συγκρούσεις και ανατροπές, με φόντο ένα νησί των Κυκλάδων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ νέα κωμική σειρά «HOTΕΛ ΕΛVIRA» έρχεται στο MEGA. Το πρώτο trailer μας προετοιμάζει για μια ανατρεπτική καλοκαιρινή ιστορία γεμάτη χιούμορ, συγκρούσεις και ανατροπές, με φόντο ένα νησί των Κυκλάδων. Η Ελβίρα (Ελίζα Σκολίδη), ονειροπόλα κληρονόμος ενός παλιού ξενοδοχείου, προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το όραμα του μακαρίτη πατέρα της για έναν διαφορετικό, βιωματικό τουρισμό, σε πείσμα χρεών, οικογενειακών πιέσεων και… καλοστημένων παγίδων. Αντίπαλος στα σχέδιά της, ο τοπικός μεγιστάνας του τουρισμού, Παντελής Δρόσος (Γιώργος Σουξές), που θέλει να βάλει χέρι στο φιλέτο της περιοχής.
Όταν ο γοητευτικός επενδυτής Χάρι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) εμφανίζεται ως από μηχανής θεός, η Ελβίρα βλέπει μια ευκαιρία να σώσει το ξενοδοχείο — αλλά και να χαθεί στη μυστηριώδη προσωπικότητά του. Ανάμεσα σε αναποδιές και τρικλοποδιές, η Ελβίρα παλεύει να διακρίνει πού τελειώνει το όνειρο του πατέρα της και πού ξεκινά το δικό της.
Η νέα κωμική σειρά φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στη σκηνοθεσία και των Πένυ Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση στο σενάριο. Ένα σύγχρονο παραμύθι στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού έρχεται στο MEGA.
https://www.youtube.com/watch?v=3BEWaxw2KvY
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠρωταγωνιστούν: Ελίζα Σκολίδη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Άννα Κουρή, Γιώργος Σουξές, Γκαλ Ρομπίσα, Γιωργής Τσουρής, Ελπίδα Νικολάου, Δημήτρης Τσέλιος, Βαγγέλης Δαούσης, Λένα Γιάκα κ.α.
Ιδέα: Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Πένυ Φυλακτάκη
Σενάριο: Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Delegate producers: Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Φρόσω Ράλλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Βασιλειάδης
Σκηνογράφος: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Ελίνα Μαντζάκου
Μουσική: Σταμάτης Σταματάκης
Εκτέλεση παραγωγής: FEELGOOD Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA – MEGA
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Release Athens 2027: Boy Harsher και Lebanon Hanover το καλοκαίρι στην Αθήνα
- Mάρτα Μπάρτολ: Η βραβευμένη εικονογράφος στην Ελλάδα για την 1η Διεθνή Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου
- Οι M.A.T.E δεν ακολουθούν τη μόδα της εποχής. Κάνουν τις δικές τους μουσικές αναζητήσεις
- Στην πρόβα: «Ρόσμερσχολμ» στο Θέατρο Τέχνης – Δεσμώτες του παρελθόντος
- Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”