Την επόμενη εβδομάδα το Καλάθι του Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι τιμών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣε στενή και διαρκή συνεργασία βρίσκονται το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με φόντο τις αυξημένες ανάγκες σε αμνοερίφια ενόψει της πασχαλινής περιόδου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΌπως επιβεβαιώθηκε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Υπουργείο Ανάπτυξης ανάμεσα στους αρμοδίους Yπουργούς Τάκη Θεοδωρικάκο και Κώστα Τσιάρα, βασικός στόχος είναι η προστασία του καταναλωτή και η στήριξη της ελληνικής παραγωγής, μέσα από στοχευμένες ενέργειες που αποτρέπουν αδικαιολόγητες ανατιμήσεις και φαινόμενα αισχροκέρδειας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Υπουργείων, στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα δεδομένα της αγοράς, καθώς και οι επόμενες κινήσεις για τη διασφάλιση ομαλών συνθηκών ενόψει των εορτών. Στο επόμενο διάστημα, μάλιστα, θα δρομολογηθούν ενισχυμένοι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές των δύο Υπουργείων, τόσο στο στάδιο της χονδρεμπορικής όσο και της λιανικής πώλησης, με στόχο την τήρηση του προβλεπόμενου ποσοστού κέρδους και την αποτροπή στρεβλώσεων στην αγορά.
Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Bella Ciao #53: Μια βόλτα με τον Ροζ Πάνθηρα στο Παρίσι
- Μαύρο ή πράσινο τσάι; Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για την καρδιά
- Hot or Not #239: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Η Angelika Dusk πάτησε Rewind και μετέτρεψε την ταράτσα του Gazarte στο μεγαλύτερο 80s party
- Φθινοπωρινή βόλτα σε αγαπημένα Book Cafe: 5 μαγαζιά που κάθε βιβλιόφιλος πρέπει να ξέρει