MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
23
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Καραμίχος: «Είναι περίεργο να ζεις σε μία χώρα που δεν υπάρχει δικαιοσύνη» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

«Δεν είχαν προβλέψει ότι θα υπήρχε μία γυναίκα σαν την Μαρία Καρυστιανού που θα είχε το κουράγιο να το κυνηγήσει» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος για την υπόθεση των Τεμπών.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», με αφορμή την παράσταση «Vanya», στην οποία πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Τέχνης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για τα αμέτρητα αδέσποτα στους δρόμους, είτε για την ατιμωρησία κακοποιητών. Μεταξύ άλλων ανέφερε, «βλέπουμε ότι όλα είναι παρατημένα, βλέπουμε αδέσποτα στον δρόμο και δεν έχει κάνει τίποτα η πολιτεία για την προστασία τους. Δεν κάνει τίποτα η πολιτεία, ενώ παίρνει λεφτά γι’ αυτό», μιλώντας για την προσωπική του προσπάθεια, μαζί με την Δωροθέα Μερκούρη, την Τόνια Σωτηροπούλου και την Κατρίνα Τσάνταλη, να σώσουν αδέσποτα που βρίσκουν. «Είναι περίεργο πράγμα να ζεις σε μία χώρα που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και είναι εμφανές. Υπάρχουν βιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και θα πεις ποιος είσαι εσύ που δικάζεις; Δικάζω, γιατί έχω γνωρίσει τα παιδιά που βιάστηκαν. Είναι αντικειμενικό ότι κάποια παιδιά δικάστηκαν και οι βιαστές είναι έξω. Κάποια πράγματα δεν είναι άσπρο – μαύρο, αλλά κάποια πράγματα είναι και πολύ εμφανή» ανέφερε.

Μιλώντας για τη δικαιοσύνη, η συζήτηση οδηγήθηκε αναπόφευκτα και στην υπόθεση των Τεμπών, με τον ηθοποιό να αναφέρει ότι «είναι άγρια η συνθήκη. Ζούμε σε μια χώρα που είναι ευλογημένη από τους θεούς, αλλά βλέπεις ότι είναι καταραμένη από τους ανθρώπους που την διοικούν»«Η επανάσταση ξεκινάει από τον δρόμο. Δεν είχαν προβλέψει ότι θα υπήρχε μία γυναίκα σαν την Μαρία Καρυστιανού που τα έχει χάσει όλα, που έχει την πνευματικότητα και το κουράγιο να το κυνηγήσει. Θέλει κουράγιο να θυσιάσεις τα πάντα της προσωπικής ζωής σου, για να πολεμήσεις για το δίκαιο, με γνώμονα την αγάπη και όχι τα λεφτά».

«Το 2025, “επιτρέπεται” να έχουν άποψη τώρα για τις αμβλώσεις. Δεν μπορεί να μην έχει το δικαίωμα ένας άνθρωπος να κάνει στο σώμα του αυτό που θέλει. Συζητάμε για ένα θέμα που έγινε αγώνας τεράστιος για να έχουν οι γυναίκες αυτό το δικαίωμα – γιατί συζητάμε για την γυναίκα, αν ήταν θέμα των αντρών εννοείται ότι ο άνδρας θα είχε το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το δικό του σώμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμίχος.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του