MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Disorder, του Γιώργου Αδαμαντιάδη για 2η χρονιά στο Θέατρο Καλλιρρόης

Tο Disorder του Γιώργου Αδαμαντιάδη, ανεβαίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά από τα «Μπάσταρδα του Σίσυφου», στο Θέατρο Καλλιρρόης, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Κατσινούλα.

Monopoli Team

Μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς και το βραβείο κοινού All4fun στην κατηγορία Καλύτερο Νεοελληνικό Έργο, το Disorder του Γιώργου Αδαμαντιάδη, ανεβαίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά από τα Μπάσταρδα του Σίσυφου στο Θέατρο Καλλιρρόης.

«Ένα έργο που αγγίζει με μοναδικό τρόπο την ψυχή του θεατή και τον καλεί να βυθιστεί σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας». 

Λίγα λόγια για το έργο

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν ένας υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας συλλαμβάνεται παράνομα με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και ανακρίνεται από πράκτορα ασφαλείας.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, μια σειρά από φόνους πρώην αστυνομικών αξιωματούχων θα σοκάρει τη χώρα. Η γυναίκα που κατηγορείται για τις δολοφονίες παραδίνεται και η δίκη της αναμένεται να αποκαλύψει ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της εποχής. Η παράσταση Disorder αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις δύο αυτές παράλληλες ιστορίες και φωτίζει τις συνθήκες που οδήγησαν σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Το Disorder είναι έργο που ακροβατεί στα όρια του δικαστικού και του κατασκοπικού θρίλερ. Δύο ξεχωριστές υποθέσεις εκτυλίσσονται παράλληλα επί σκηνής σε δύο διαφορετικούς χρόνους. Το μόνο που τις συνδέει είναι το νήμα της δικαιοσύνης που έκανε τα στραβά μάτια σε ένα έγκλημα του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: “Disorder” στο Θέατρο Καλλιρρόης12.09.2018

Και οι έξι χαρακτήρες του έργου παλεύουν μεταξύ τους σαν ατάιστα αγρίμια για ένα κομμάτι αλήθειας στις αρένες ενός δικαστηρίου κι ενός μυστικού κέντρου κράτησης. Θα αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους σε μια άνιση μάχη και θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε ποια είναι τα όρια της δικαιοσύνης όταν στέκεται εμπόδιο στην επιβίωση ενός πανίσχυρου παρακράτους, οδηγώντας τους ανθρώπους στην τέλεση πράξεων αυτοδικίας.

*Το έργο είναι προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα είναι συμπτωματική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Αδαμαντιάδης
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Κατσινούλα

Σκηνικά: Στέλιος Μοίρας, Γιώργος Αδαμαντιάδης
Φωτισμοί: Δημήτρης Λογοθέτης
Χορογραφία: Επιμέλεια Κίνησης: Ειρήνη Κατσινούλα

Παίζουν: Αλεξάνδρα Μαρτίνη, Αλεξάν Σαριγιάν, Γιάννης Ζαφείρης, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Κατερίνα Κυπραίου, Στέλιος Μοίρας

Διάρκεια: 90’ (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Early bird 12,00€ έως 7/2 . Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 16,00€, μειωμένη 12,00€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 10 Φεβρουαρίου 2025
Πληροφορίες: Κατάλληλο για άνω των 16 ετών | Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/disorder
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Καλλιρόης, Καλλιρόης 10, Αθήνα.
Φωτογραφίες: Ειρήνη Κατσινούλα
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
ΘΕΑΤΡΟ
Κουνελόκολλα: Μια performance της Χρυσής Βιδαλάκη στο θέατρο στη Σάλα
ΘΕΑΤΡΟ
Taverna Miresia – Mario, Bella, Anastasia, του Mario Banushi στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Τρέμω, του Ζοέλ Πομμερά στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Βλαβερές Συνέπειες του Γάμου, από τον Γιάννη Μπέζο στο Θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ, του Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών