MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Λυδία Φωτοπούλου: «Ήμουν η πρώτη που έπαιξα γυμνόστηθη στην Επίδαυρο, έλεγαν ότι θα μας δείρουν» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

H ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show, παραχωρώντας μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή/Monopoli.gr
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Λυδία Φωτοπούλου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (25/11) και μίλησε για όλα.

«Στο Γυμνάσιο ένας καθηγητής ανέβασε την Ηλέκτρα, πήγαινα εκεί για να χάνω μαθήματα και μου άρεσε που έκανα μία άλλη. Ο πατέρας μου πρόλαβε να με δει στην πρώτη μου παράσταση, ήταν πολύ περήφανος», είπε στην αρχή.

«Ήμουν η πρώτη ηθοποιός που έπαιξα γυμνόστηθη στην Επίδαυρο. Ο Βουτσινάς, ο Κούρκουλος και ο Φωτόπουλος έλεγαν ότι θα μας δείρουν. Όταν έπαιξα, δεν είχα όνομα. Έγραφαν στις εφημερίδες: Η Αλεξάνδρα Λαδικού και η γυμνόστηθη Θεονόη», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Επί της ουσίας, έγινα γνωστή από την παράσταση ‘Ρωμαίος και Ιουλιέτα’ στο Εθνικό Θέατρο. Χτυπούσαν τα τηλέφωνα συνέχεια, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «VIΠ Καλά Γεράματα» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε γιατί απέφευγε για χρόνια την τηλεόραση: «Για πολλά χρόνια φοβόμουν την κάμερα, είχα κόμπλεξ με την τηλεόραση, γιατί αισθανόμουν ότι δεν έχω και χρόνο για αυτό λόγω του θεάτρου, που ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Βγήκα στα 64 μου στην τηλεόραση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλαρέτη Κομνηνού: «Έκανα πάντα τηλεόραση από… απόσταση» (vid)12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Γιώργος Χρυσοστόμου για το ‘Κάμπινγκ’: «Είχα πολύ καιρό να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση» (vid)
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου