Τα νέα έξυπνα «μάτια» στις διασταυρώσεις – 388 κάμερες θα «σαρώνουν» όλα τα φανάρια της Αττικής
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου θα τοποθετηθούν 388 κάμερες με στόχο την καταγραφή των παραβάσεων – Θα εγκατασταθούν σταδιακά στον επόμενο ενάμισo χρόνο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣυνολικά 388 κάμερες θα τοποθετηθούν σε διασταυρώσεις κεντρικών δρόμων της Αττικής με στόχο την καταγραφή των παραβιάσεων του ερυθρού σηματοδότη από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Η εγκατάσταση των συγκεκριμένων καμερών θα πραγματοποιηθεί σε εφαρμογή σύμβασης που αναμένεται να υπογράψει η Περιφέρεια Αττικής τις επόμενες ημέρες με τους αναδόχους εταιρείας που αναδείχτηκε από ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Το κόστος της προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης των καμερών που θα λειτουργούν ως συσκευές καταγραφής των παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προβλέπεται να φτάσει στα 18,8 εκατ. ευρώ και οι πόροι θα καλυφτούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Οι κάμερες θα εγκατασταθούν σταδιακά μέσα στον επόμενο ενάμισo χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
- Hot or Not #238: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Είδαμε: Μαγεία από «Χώμα» και Bijoux de Kant
- Stephen Antonakos: 100 χρόνια από τη γέννησή του με μια έκθεση στην CITRONNE Gallery
- Φωτεινή Βελεσιώτου και Μπάμπης Τσέρτος ερμηνεύουν τα ρεμπέτικα της Κατοχής στο Ολύμπια